Μάιος 2017

Μαχαίρωσε τη γειτόνισσά του και μετά πήγε για καφέ

Ένα απίστευτο περιστατικό σήμείωθηκε σήμερα το πρωί στη Λυγαριά Λαμίας, όταν ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, και στη συνέχεια πήγε για καφέ.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Εντόπισαν οστά εξαφανισμένου αλλοδαπού στον Εθνικό κήπο

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι υπεύθυνοι του Εθνικού κήπου οι οποίοι εντόπισαν διάσπαρτα ανθρώπινα οστά, μεταξύ των οποίων το κρανίο και μέρος του ποδιού ενός άνδρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο και συνέλεξαν τα οστά. Μετά από αναλύσεις προέκυψε ότι ανήκουν σε έναν αλλοδαπό,με το όνομα Κοζίκι Σοκόλ, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2015.

Αύξηση έως 47% σε χαμηλόμισθους από τον Σκλαβενίτη

Τρεις μήνες σχεδόν μετά την απόκτηση του πρώην δικτύου της Μαρινόπουλος από την αλυσίδα Σκλαβενίτη (Ελληνικές Υπεραγορές), η διοίκηση του μεγαλύτερου, πλέον, ομίλου σούπερ μάρκετ στη χώρα προχώρησε σε σημαντική ανοδική αναπροσαρμογή των μεικτών μισθών, των ημερομισθίων και των ωρομισθίων των χαμηλόμισθων πρώην εργαζομένων της Μαρινόπουλος, η οποία θα ισχύσει από 1ης Μαΐου.

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Βίτσας

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε τα ξημερώματα της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ο κ. Βίτσας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ναυτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς του τοποθετήθηκε στεντ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι γιατροί εκτιμούν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναρρώνει πλέον κανονικά.

Ερευνα για τους χάκερ ακολουθώντας τα ίχνη του ιού WannaCry

Τα δύο τρίτα των θυμάτων της κυβερνοεπίθεσης της περασμένης εβδομάδας διέθεταν λειτουργικό σύστημα Windows 7 και δεν είχαν τις τελευταίες ρυθμίσεις ασφαλείας, όπως δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία BitSight για λογαριασμό του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εντοπίσουν τα πρώτα χνάρια του ιού WannaCry, ενός ιού που εξακολουθεί να αποτελεί πραγματική απειλή στην Κίνα και τη Ρωσία, καθώς ευελπιστούν ότι αν βρουν τα πρώτα πλήγματα θα καταφέρουν να φτάσουν και σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Ηχηρά ονόματα του Κολωνακίου στην ατζέντα Αλβανού εμπόρου κοκαϊνης

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ερευνά η Αστυνομία και ήδη πολλοί επώνυμοι του Κολωνακίου έχουν χάσει τον ύπνο τους...

Δύσκολη μάχη για την Νανά Καραγιάννη. Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Δύσκολες στιγμές για την Νανά Καραγιάννη, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού....

Εντολή για ΕΔΕ μετά την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Από το γαστρεντερολογικό και το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», μετά από παραβίαση...

Πέθανε η ακτιβίστρια της ΛΟΑΤ κοινότητας, Ευαγγελία Βλάμη

"Έφυγε" από κοντά μας η Ευαγγελία Βλάμη, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του φεμινιστικού λεσβιακού ακτιβισμού στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια δράσης υπέρ των ΛΟΑΤ+ δικαιωμάτων.

Η Ευαγγελία ήταν η πρώτη λεσβία που τέλεσε πολιτικό γάμο στη χώρα στην Τήλο το 2008 ενώ ήταν μέλος και του Athens Pride για πάνω από μια δεκαετία.

Διακοπή κυκλοφορίας 9.00 με 15.00 στην Εθνική Οδό στο Σχηματάρι

Διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει σήμερα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό στο Σχηματάρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης, από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σελίδες