Ιούλιος 2021

Άνδρας από την Έδεσσα καταδικάστηκε σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Ένα δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη έδωσε τετραετή ποινή φυλάκισης με αναστολή την Τετάρτη σε έναν 49χρονο άνδρα από τη βόρεια ελληνική πόλη Έδεσσα μετά την καταδίκη του για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης στη 50χρονη σύζυγό του.

Ήταν σε προδικαστική κράτηση από τις 25 Μαΐου του περασμένου έτους, αφού η σύζυγός του, Σέρβος υπήκοος, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο τον Μάρτιο του 2020 με σημάδια σωματικής κακοποίησης.

Η αστυνομία βρίσκει την χαμένη έφηβη από το Χαϊδάρι

Το έφηβο κορίτσι που εξαφανίστηκε στο Χαϊδάρι πριν από λίγες μέρες και βρέθηκε από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) είχε πέσει θύμα σε κύκλωμα πορνείας που διακινούσε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια μέσω του Διαδικτύου, ανέφεραν οι αρχές την Τρίτη.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής που φέρεται να την κράτησε παράνομα μετά από επικοινωνία μαζί της στο διαδίκτυο.

Η 17χρονη εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Ιουνίου και μια μέρα αργότερα, ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, η ΜΚΟ που ασχολείται με τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών στην Ελλάδα.

Τρια άτομα κατηγορούνται ότι ρυπαίνουν το νερό της Θεσσαλονίκης

Τρεις άνδρες κατηγορούνται για παραβίαση των κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος αφού φέρονται να μολύνουν με υγρά βιομηχανικά απόβλητα το εργοστάσιο επεξεργασίας που τροφοδοτεί το βόρειο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με πόσιμο νερό.

Ταχύπλοο τραυματίζει τουρίστα στη Ζάκυνθο

Ένας τουρίστας τραυματίστηκε στη Ζάκυνθο την Τετάρτη όταν ένα ταχύπλοο τον χτύπησε ενώ κολυμπούσε, δήλωσε η Ακτοφυλακή την Πέμπτη.

Ο 51χρονος άνδρας, του οποίου η εθνικότητα δεν αποκαλύφθηκε, κολυμπούσε στη δημοφιλή παραλία Λαγκάνα όταν συνέβη το ατύχημα.

Το σκάφος που τον χτύπησε οδηγούσε ένας 36χρονος ξένος υπήκοος. Δεν ήταν σαφές ότι ο οδηγός τέθηκε υπό κράτηση.

Ο τουρίστας μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού για θεραπεία όπου οι γιατροί δήλωσαν ότι υπέστη εκδορές στην πλάτη του.