Εντόπισαν οστά εξαφανισμένου αλλοδαπού στον Εθνικό κήπο

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι υπεύθυνοι του Εθνικού κήπου οι οποίοι εντόπισαν διάσπαρτα ανθρώπινα οστά, μεταξύ των οποίων το κρανίο και μέρος του ποδιού ενός άνδρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο και συνέλεξαν τα οστά. Μετά από αναλύσεις προέκυψε ότι ανήκουν σε έναν αλλοδαπό,με το όνομα Κοζίκι Σοκόλ, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2015.

Από τον Ιανουάριο του 2017 είχε ξεκινήσει εντατική έρευνα για το θέμα και οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα οστά. Μάλιστα, στις 2 Φεβρουαρίου, είχαν εντοπιστεί και άλλα διάσπαρτα οστά σε άλλο σημείο του Εθνικού Κήπου.

Στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί και έγγραφα, τα οποία όμως δεν αποδείκνυαν την ταυτότητα του πτώματος. Η ανάλυση του βιολογικού υλικού που έγινε στη συνέχεια οδήγησε στην ταυτοποίηση του άνδρα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, μετά τον θάνατό του, τον κατασπάραξαν ζώα.

Η υπόθεση ερευνάται από την ασφάλεια Αττικής και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων για την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που έκρυβαν την σορό του για δυο χρόνια.