Μαχαίρωσε τη γειτόνισσά του και μετά πήγε για καφέ

Ένα απίστευτο περιστατικό σήμείωθηκε σήμερα το πρωί στη Λυγαριά Λαμίας, όταν ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, και στη συνέχεια πήγε για καφέ.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο 43χρονος δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε στο καφενείο του χωριού ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ, τον πήρε και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Στην Α.Δ. Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην κοινότητα της Λυγαριάς, οι κάτοικοι της οποίας ήταν στο πόδι, αφού ο 43χρονος με το μαχαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος και κάπου κρυβόταν.

Τελικά μετά από μια ώρα περίπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μεχρι το πρωί στην πλατεία του χωριού και τα έπινε. Κάποια στιγμή μάλιστα, γύρω στις 7:00΄ το πρωί, συγχωριανοί που πήγαιναν στις δουλειές τους, τον είδαν μαζί με έναν άλλον φίλο του, που τα έπιναν παρέα, να χορεύουν στην πλατεία.