Σεπτέμβριος 2017

Νεκρός 20χρονος εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας νεαρός αλλοδαπός, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Όπως αναφέρει το karditsalive.net , δύο νεαροί από το Πακιστάν που διέμεναν σε τροχόσπιτο στην Κερασιά της Λίμνης Πλαστήρα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο τις πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με συμπτώματα δηλητηρίασης, από εισπνοή αναθυμιάσεων που προερχόταν από μαγκάλι το οποίο είχαν ανάψει προφανώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Μύκονος: Μυστήριο με νεκρή αλλοδαπή - Άγνωστη η ταυτότητά της

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές και οι λιμενικές αρχές της Μυκόνου για τον μυστηριώδη θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας ανακάλυψε ένας περαστικός το μεσημέρι της Δευτέρας στα βράχια της περιοχής «Βίδα».

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, του Λιμενικού και διασώστες του ΕΚΑΒ. Η σορός της άτυχης γυναίκας, που ήταν αλλοδαπή ηλικίας 33 χρόνων, ανασύρθηκε από τα βράχια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ζευγάρι κανιβάλων σοκάρει τη Ρωσία: Ευθύνονται για περισσότερες από τριάντα δολοφονίες

Η κοινωνία της πόλης Κρασνοντάρ ήρθε αντιμέτωπη με μία από τις, ίσως, χειρότερες ιστορίες δολοφονιών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα ζευγάρι κανιβάλων φαίνεται να είναι υπεύθυνο για τριάντα φρικιαστικές δολοφονίες.

Μερικά από τα θύματα, λέγεται, μάλιστα, ότι αποθηκεύτηκαν από το ζευγάρι για μελλοντική... κατανάλωση. Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν, όπως αναφέρει το κανάλι NTV, επικαλούμενο πηγή στην εξεταστική επιτροπή της αστυνομίας.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε σπίτια, ενώ οι δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 45 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που έκλεβε συνομηλίκους της σε μετρό και ΗΣΑΠ

Εγκληματική ομάδα ανηλίκων, τα μέλη της οποίας έκλεβαν συνομήλικούς τους στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και του τοπικού Τμήματος, τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι και ένας 23χρονος Αφγανός ως κλεπταποδόχος. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δύο μέλη της σπείρας.

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 54χρονου στη Νίκαια - Τον σκότωσε ο ανιψιός του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου που είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στην Νίκαια πριν από περίπου ένα μήνα. Ο δράστης είναι 24χρονος ανιψιός του θύματος και το κίνητρό του, όπως φαίνεται, ήταν οικονομικό.

Ο 54χρονος λογιστής είχε εντοπιστεί νεκρός στο σπίτι του και η σορός του έφερε συνολικά 10 μαχαιριές στην πλάτη και το κεφάλι. Η εικόνα της εγκληματικής σκηνής έδειχνε πως είχε προηγηθεί πάλη, ενώ η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης κάτι που είχε θεωρηθεί ως στοιχείο πως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του.

54122 και ellinespadou.com

Για όσους αναρωτιόνται είναι το ίδιο! Βασικά το www.ellinespadou.com είναι ιστοσελίδα για Έλληνες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με Έλληνες από όλο το κόσμο. Έχει διάφορες δραστηριότητες αλλά και τσατ γνωριμιών. Κι εδώ έρχεται η σειρά του 54122 που είναι το τσατ γνωριμιών ουσιαστικά της ιστοσελίδας. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι η ιστοσελίδα κάνει κάποιες δωρεές κυρίως στο Σύλλογο Ελπίδα από τα έσοδα που παίρνουν από το τσατ γνωριμιών τους.

Tags: 

«Πράσινο φως» για τα Ελληνικά Υδατοδρόμια

«Πράσινο φως» φαίνεται πως ανάβει για τα Ελληνικά υδατοδρόμια, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας μέσα στον Σεπτέμβριο θα έρθει νομοσχέδιο στην Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της εταιρίας "Ελληνικά Υδατοδρόμια", Τάσος Γκόβας, τόνισε:

"Τα υδροπλάνα υπήρχαν, έκαναν δρομολόγια, αλλά δεν προχώρησαν γιατί δεν υπεγράφη το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και οι επενδυτές έφυγαν".

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Ξάνθη - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής του Ιάσμου Ξάνθης, όταν διαπίστωσαν πως ένα μέρος της γέφυρας του ποταμού Κομψάτου που ενώνει τον Ίασμο με τον Πολύνθο κατάρρευσε στη διάρκεια της νύχτας.

Η γέφυρα του Κομψάτου αποτελεί τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής και πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί από την κατάρρευση της γέφυρας.

Το Facebook βρίσκει τρόπους για να κάνετε νέους φίλους

Το Facebook προτείνει νέους τρόπους και καινούρια εργαλεία για να επεκτείνει κανείς τον κύκλο των επαφών του.

Μέσα από ένα σύστημα ειδοποιήσεων, το Facebook θα προτείνει φίλους που πιθανότατα θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας, ενώ θα μπορεί κανείς να δει μία λίστα με τους φίλους ενός τρίτου που είναι πιθανό να θέλετε να έρθετε σε επαφή και να ξεκινήσει έτσι η δημιουργία ενός νέου δικτύου επαφών. Μέχρι σήμερα, το Facebook βοηθούσε την επέκταση του δικτύου επαφών μέσα από τις προτάσεις των κοινών γνωστών με κάποιον, ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους.

Σελίδες