Σεπτέμβριος 2021

Η κυβέρνηση θα προστατεύσει τους εκπαιδευτικούς από τους αντι-εμβολιαστές και τους αρνητές

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αστυνομία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι εκπαιδευτικοί δεν θα υπόκεινται πλέον στην αστυνομία, όταν τους ασκούν μήνυση από γονείς μαθητών που αντιτίθενται στα μέτρα που επιβάλλονται για την πρόληψη της εξάπλωσης του κοροναϊού στα σχολεία.

Ο Υπουργός καλεί για ταχεία δράση για τα πλαστά πιστοποιητικά Covid

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ζήτησε ταχεία και σε βάθος διερεύνηση των περιπτώσεων πλαστών πιστοποιητικών Covid που έχουν αποκαλυφθεί πρόσφατα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σε συνάντηση με τον επικεφαλής του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ηλία Κοσσυβάκη.

Η συνάντηση έρχεται μετά την ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (NTA) της Ελλάδας ότι θέτει στο μικροσκόπιο 10 κέντρα εμβολιασμού σε όλη τη χώρα για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για βιασμό 17χρονης

Ένας δεύτερος ύποπτος που αναζητούνταν σε σχέση με τον φερόμενο βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας στη νότια Αθήνα το περασμένο Σάββατο συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 40χρονος υπήκοος της Νιγηρίας αναμένεται να αντιμετωπίσει εισαγγελέα την Τρίτη, μαζί με τον εξέχοντα Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, 27 ετών, για να απαντήσουν στις κατηγορίες ότι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε ένα 17χρονο κορίτσι στο σπίτι του Semedo αφού τη συνάντησαν στο ένα μπαρ στην παραθαλάσσια πόλη του Ωρωπού στην Αττική νωρίτερα το βράδυ.