Το Facebook βρίσκει τρόπους για να κάνετε νέους φίλους

Το Facebook προτείνει νέους τρόπους και καινούρια εργαλεία για να επεκτείνει κανείς τον κύκλο των επαφών του.

Μέσα από ένα σύστημα ειδοποιήσεων, το Facebook θα προτείνει φίλους που πιθανότατα θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας, ενώ θα μπορεί κανείς να δει μία λίστα με τους φίλους ενός τρίτου που είναι πιθανό να θέλετε να έρθετε σε επαφή και να ξεκινήσει έτσι η δημιουργία ενός νέου δικτύου επαφών. Μέχρι σήμερα, το Facebook βοηθούσε την επέκταση του δικτύου επαφών μέσα από τις προτάσεις των κοινών γνωστών με κάποιον, ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους.

Με το νέο εργαλείο του Facebook, θα γίνεται πιο αναλυτική εξέταση της λίστας των φίλων για τη δημιουργία επαφών. Παράλληλα, το Facebook θέλει να βοηθήσει την ενίσχυση των ερωτικών σχέσεων, πιθανότατα για να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Tinder, με την ενημέρωση δύο ανθρώπων που πιθανόν θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να αρχίσουν την επικοινωνία τους με μηνύματα και άλλους τρόπους.

Το νέο εργαλείο του Facebook, σύμφωνα με το TechCrunch, θα ονομάζεται Discover People, με κάρτες που θα ενισχύσουν την επαφή μεταξύ των χρηστών, όπου είναι συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έναρξη της επικοινωνίας με κάποιον άλλο χρήστη του Facebook.