Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 54χρονου στη Νίκαια - Τον σκότωσε ο ανιψιός του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου που είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στην Νίκαια πριν από περίπου ένα μήνα. Ο δράστης είναι 24χρονος ανιψιός του θύματος και το κίνητρό του, όπως φαίνεται, ήταν οικονομικό.

Ο 54χρονος λογιστής είχε εντοπιστεί νεκρός στο σπίτι του και η σορός του έφερε συνολικά 10 μαχαιριές στην πλάτη και το κεφάλι. Η εικόνα της εγκληματικής σκηνής έδειχνε πως είχε προηγηθεί πάλη, ενώ η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης κάτι που είχε θεωρηθεί ως στοιχείο πως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του.

Αστυνομικές πηγές θέλουν τον 24χρονο, που είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, να επισκέπτεται τον θείο του και να διαπληκτίζονται καθώς το θύμα αρνήθηκε να του δώσει χρήματα. Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τον 54χρονο να ζητά από τον δράστη να του επιστρέψει κάποια χρήματα που του είχε δώσει, γεγονός που τον εξαγρίωσε.

Οι δύο άντρες ενεπλάκησαν και ο καυγάς κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 54χρονου λογιστή. Ο 24χρονος στη συνέχεια φέρεται να έψαξε το σπίτι για να βρει χρήματα και παραμένει άγνωστο αν τελικά βρήκε και πήρε κάποιο ποσό.

Το θύμα εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο μία μέρα μετά την δολοφονία του.

Πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του δράστη είχε εντοπιστεί δολοφονημένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, υπόθεση που είχε χαρακτηριστεί δολοφονία. Ο 54χρονος ήταν ο άνθρωπος που είχε ουσιαστικά μεγαλώσει τον δράστη.