Απρίλιος 2017

Αγνοείται 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών - Η αγωνία της οικογένειάς της

Στην αγωνία έχει βυθιστεί η οικογένεια μίας 29χρονης από το Μενίδι, μητέρας τριών παιδιών, η οποία έχει εξαφανιστεί από την Τρίτη...

«Ξυπνούν» μνήμες στην Κρήτη: Αναβιώνει το διπλό μακελειό στον Προφήτη Ηλία

Σε δεύτερο βαθμό αναβιώνει σήμερα, Τετάρτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου, η δίκη για το μακελειό του Προφήτη Ηλία, που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τον Ιούνιο του 2012, με θύματα δύο άντρες, τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη.

Ναυάγιο με νεκρούς μετανάστες στη Μυτιλήνη.

Ναυάγιο με νεκρούς μετανάστες σημειώθηκε το πρωί ανοιχτά της της Μήθυμνας Λέσβου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στο νησί, στο σκάφος επέβαινε άγνωστος αριθμός προσφύγων και μεταναστών.

Ήδη, έχουν εντοπιστεί σε ακτή της περιοχής πέντε νεκροί, ενώ ζωντανή βρέθηκε μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο μέσα στο πλοίο για Κρήτη

Τραγικό τέλος επεφύλασσε για έναν 66χρονο το ταξίδι από Χανιά προς Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης με το πλοίο «Έλυρος».

Ο 66χρονος, λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι της Σούδας και ενώ βρισκόταν στο εστιατόριο, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και κρίθηκε αναγκαίο το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι, προκειμένου ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περίμενε στο χώρο του λιμανιού, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ξύλο μεταξύ οδηγών στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν όσοι έτυχε να περνούν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου...

Μαθητής που επέζησε από το τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών έγινε αρχιμανδρίτης

Το τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών, τον έφερε πιο κοντά στο Θεό. Ο Μακάριος Λιακόπουλος, ήταν ένας από τους μαθητές στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, στις 13 Απριλίου 2003. Στην κοιλάδα των Τεμπών, είχαν χάσει την ζωή τους 21 συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το inveria.gr, ο μαθιητής που επέζησε από το τροχαίο, μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα, χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αίγυπτος

Η Αίγυπτος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες στην Αλεξάνδρεια και στην Τάντα, που είχαν ως συνέπεια τον θάνατο τουλάχιστον 27 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 42. Ο πρόεδρος αλ Σίσι, κήρυξε την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, διατάσσοντας την ανάπτυξη ισχυρών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων, σε καίρια σημεία όλης της Αιγύπτου.

Facebook: Εργαλεία κατά του διαμοιρασμού προσωπικών φωτογραφιών χωρίς άδεια

Μια σειρά από νέα εργαλεία, τα οποία θα βοηθούν χρήστες όταν προσωπικές τους φωτογραφίες διαμοιράζονται στο Facebook χωρίς την άδειά τους ανακοίνωσε το Facebook.

«Όταν αυτό το περιεχόμενο, το οποίο συχνά χαρακτηρίζεται “revenge porn”, υποδεικνύεται σε εμάς, πλέον μπορούμε να αποτρέπουμε την κοινοποίησή του στο Facebook, το Messenger και το Instagram. Αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας για τη δημιουργία μας ασφαλούς κοινότητας, εντός και εκτός του Facebook», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Άντιγκον Ντέιβις, Head of Global Safety της εταιρείας.

Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων - Τι αλλάζει

Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.

Λουκέτο 48 ωρών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

'Έφοδο' στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ξημερώματα Κυριακής για να διαπιστωθεί αν εκπληρώνονται οι φορολογικές υποχρεώσεις.

Ειδικότερα ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής πήγαν ως πελάτες στις 02:00 στο νυχτερινό μαγαζί YTON, στην οδό Πέτρου Ράλλη στο Αιγάλεω, προσποιούμενοι τους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και τις 04:30 τα ξημερώματα τσέκαραν την κίνηση του μαγαζιού σε είσοδο, ταμεία και λουλούδια.