Νοέμβριος 2016

Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στη Λαμία, στη μέση του δρόμου!

Επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας δέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης δύο γυναίκες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  lamiareport.gr, οι δυο κοπέλες περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Όθωνος, για να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο τους.

Κάποια στιγμή είδαν έναν άγνωστο, που κάπνιζε καθισμένος στην άκρη του δρόμου, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Μετά από λίγο όμως ο άγνωστος τις ακολούθησε με γρήγορο βηματισμό.

Θρήνος στη Ζάκυνθο για τον 33χρονο που εντοπίστηκε νεκρός λόγω της κακοκαιρίας

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Ζάκυνθος για τον 33χρονο ο οποίος παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή και βρέθηκε τελικά νεκρός έπειτα από πολύωρες έρευνες.

Ο Γιώργος Ζουπάνος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του και τις πρώτες πρωινές ώρες ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, οπότε και άρχισαν οι έρευνες.

Συνελήφθη αρχιφύλακας που έκρυβε στο σπίτι του μίνι οπλοστάσιο

Για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με τα όπλα, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, 44χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής.

Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μισθοί και προσλήψεις θα ορίζονται από τους δανειστές στο Δημόσιο!

Οι μισθοί και ο αριθμός των προσλήψεων στο Δημόσιο θα βρίσκεται στην κρίση των δανειστών θα είναι μέχρι το 2020, σύμφωνα με το κείμενο του επικαιροποιημένου Μνημονίου που επικαλείται η Καθημερινή.

Γνωστός κοσμηματοπώλης στη συμμορία των Ρομά

Μια ανώνυμη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα του Αμαρουσίου έφερε γνωστό κοσμηματοπώλη της Αθήνας στο γραφείο του εισαγγελέα, αφού τον εμπλέκει στο κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζαν πολυτελείς οικίες σε όλη την Ελλάδα, 'σηκώνοντας' τιμαλφή, πανάκριβα ρολόγια, ακόμη και μετρητά.

Η καταγγελία θέλει τον κοσμηματοπώλη να έχει σχέσεις με τον επιχειρηματία που πριν από λίγες ημέρες πήρε τον δρόμο για τις φυλακές της Χίου και συγκεκριμένα να είναι ένας από τους αποδέκτες των κλοπιμαίων.

Σέρβιρε μερίδες θανάτου σε αδέσποτα

Έξι αδέσποτα σκυλιά και επτά νεογέννητα κουταβάκια είναι ο θλιβερός απολογισμός του ασυνείδητου που «έσπειρε» φόλες στη Μυρτιά Ηλείας.

Για άγνωστο λόγο ο δράστης έριξε φόλες μέσα σε μακαρόνια που τοποθέτησε σε τρία διαφορετικά σημεία. Δημιούργησε έτσι τρεις μερίδες θανάτου βάζοντας τη μία σε περίβολο βενζινάδικου και τις άλλες δυο σε παρακείμενα χωράφια.

O απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας

Ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων τα οποία ξεκίνησαν γύρω στις 8 μ.μ. και συνεχίστηκαν ως αργά την νύχτα και σημειώθηκαν στα στενά γύρω από το Πολυτεχνείο και στην πλατεία Εξαρχείων ήταν συνολικά 6 συλλήψεις – 4 άνδρες και 2 γυναίκες- εκ των οποίων ο ένας άνδρας ήταν 52 ετών και η μία γυναίκα 17 ετών.

Οι υπόλοιποι μεταξύ 20 και 22 ετών.

Στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην παλαιά Βουλή , όπου αναρχικοί ξεφόρτωσαν φοβούμενοι σύλληψη τους από τα ΜΑΤ που τους περικύκλωσαν βρέθηκαν
Αντισφυξιογόνες μάσκες , πυροσβεστήρες, 5 σακίδια με μολότοφ , κοντάρια κ.α.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την επίσκεψη Ομπάμα

"Φρούριο" θυμίζει η Αθήνα για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, αύριο Τρίτη. Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη με εντολή του Αττικάρχη της ΓΑΔΑ, απαγορεύονται όλες οι πορείες και οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα εντός της "κόκκινης ζώνης" και επιτρέπονται μόνο συγκεντρώσεις και σε σημείο βεβαίως, μακριά από τις περιοχές που θα κινείται ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα λεωφορεία της Αθήνας έως τον Ιανουάριο

Τα αργότερο έως τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμο και θα μπει σε λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα λεωφορεία της Αθήνας, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε από τον Ιούνιο να λειτουργεί στο μέτρο και στα άλλα μέσα σταθερής συγκοινωνίας.

Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Λυκούδη που έκανε λόγο για δραματική κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν λεωφορεία που μένουν στις αποθήκες γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Τους απείλησε με όπλο γιατί του απέρριψαν την αίτηση φορητότητας

Τον τρόμο σκόρπισε ένα ζευγάρι σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί το ζευγάρι εισήλθε στο κατάστημα στην Αγίου Δημητρίου 101. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε κάνει αίτηση φορητότητας τηλεφωνίας και ήθελε να μάθει την εξέλιξη του αιτήματος.

Όταν η υπάλληλος του καταστήματος απάντησε αρνητικά στην ολοκλήρωση της αίτησης τότε ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έβγαλε όπλο και απείλησε την υπάλληλο προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του. Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα λίγο αργότερα.

Σελίδες