Μάρτιος 2015

Χίος: Νεκρός 77χρονος – Οργιάζουν οι εικασίες.

Σοκαρισμένη είναι η μιρκή κοινωνία της Χίου, μετά την είδηση του θανάτου ενός 77χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Βροντάδο της Χίου, στην περιοχή του Αγίου Μάρκου.

Σύμωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία του θανάτου του 77χρονου αποτελεί μέχρι στιγμής μυστήριο και δεν είναι σαφές αν πρόκεται για θάνατο εκ φυσικών αιτίων ή αν υπήρξε κάποια κακόβουλη επίθεση.

Tags: 

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για τον 24χρονο μητροκτόνο.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 60χρονης εκπαιδευτικού, Ευσταθίας Λέκκου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Βούλα, με συνολικά 40 μαχαιριές στην κοιλιά.

Ο 24χρονος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε πριν απο μερικές ημέρες να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση στη Στιμάγκα Κορινθίας, διαπιστώθηκε πως είναι ψυχικά διαταραγμένος, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς ενώ όσες φορές μίλησε, τα λόγια του ήταν ακατανόητα.

Tags: 

Aστρίτσι: Παρολίγον αυτόχειρας προσπάθησε να σκοτώσει και τους αστυνομικούς.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο χωριό Αστρίτσι, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, όπου ένας 55χρονος ημεδαπός, αφού πρώτα επιτέθηκε στην πρώην σύντροφο του, επιχείρησε να αυτοκτονήσει εισπνεόντας υγραέριο ενώ όταν αστυνομικοί πήγαν να τον σώσουν, επιχείρησε να τους κάψει ζωντανούς.

Tags: 

Ρόδος: Άγριος τσακωμός σε μπαρ.

Με άγριες διαθέσεις φαίνεται πως έκανε είσοδο μέσα σε ένα μπαρ της Ρόδου ένας μεθυσμένος αλλοδαπός, προκαλώντας έναν απερίγραπτο χαμό που σχεδόν κόστισε τη ζωή δύο ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός εισήλθε στο μπαρ και άρχισε αμέσως να παρενοχλεί μία πελάτισσα, η οποία απευθύνθηκε στους εργαζόμενους του μαγαζιού, προκειμένου να γλυτώσει απο τα χέρια του μεθυσμένου άντρα.

Tags: 

Μεθυσμένος οδηγός τανκ σκότωσε 8χρονο κοριτσάκι.

Απίστευτη οργή και βίαια επεισόδια έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο παρασύρθηκε απο θωρακισμένο όχημα του ουκρανικού στρατού, ο οδηγός του οποίου ήταν υπό την κατάσταση μέθης.

Όπως ανακοίνωσαν τα τοπικά μέσα, τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Κοστιαντίνιβκα, μία πόλη που τελεί υπό τον έλεγχο των ουκρανικών, ενώ στο ατύχημα τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού, μαζί με ένα παιδί ακόμα.

Tags: 

Λαμία: Βρέθηκε νεκρή ηλικιωμένη μετά απο 1 βδομάδα.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκε μία 77χρονη γυναίκα απο τη Λαμία, η οποία όπως όλα δείχνουν πέθανε απο παθολογικά αίτια.

Η ηλικιωμένη ζούσε μόνη της και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου μία βδομάδα, γεγονός που παραξένεψε μερικούς γείτονες, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε να της χτυπήσουν.

Απο την έντονη μυρωδιά που αναδυόταν απο το διαμέρισμα της, κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και κάλεσαν αμέσως κλειδαρά για να μπορέσουν να μπουν μέσα στο σπίτι.

Tags: 

Τραγωδία με 22χρονο νεκρό.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου με την είδηση του θανάτου ενός 22χρονου άντρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά απο τραγικό ατύχημα στην άσφαλτο με το αμάξι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ, στο 1ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Τσαίρι - Αεροδρόμιο. Ο νεαρός κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Λίνδου, όταν , κάτω απο αδιευκρίνιστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και κατέληξε σε μία κολώνα.

Tags: 

Βύρωνας: Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία-βρέφος νεκρό.

Μία ασύλληπτη τραγωδία εξελίχθηκε χθες στην περιοχή του Βύρωνα και έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, καθώς αφορά το θάνατο ενός βρέφους 4 μηνών, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο μετά απο πτώση απο ύψος τεσσάρων ορόφων.

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος άντρας, ο οποίος όπως απεδείχθη είναι ο και θείος του βρέφους, πήρε το μωρό αγκαλιά, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο μιας πολυκατοικίας και, αφού πέταξε το βρέφος στο κενό, ακολούθησε και ο ίδιος.

Tags: 

Πάτρα: Πώληση ναρκωτικών έξω απο νοσοκομείο.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί και οι διάφοροι επισκέπτες ενός νοσοκομείου στην Πάτρα, με τα όσα διαδραματίζονταν μέρα μεσημέρι στην είσοδο του νοσοκομείου.

Ένας άντρας είχε στήσει κανονικό «μαγαζάκι»...στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου και πουλούσε ναρκωτικά σε όποιος έψαχνε να αγοράσει.

Αφού παρακολούθησαν για λίγη ώρα τις κινήσεις και τις περίεργες δοσοληψίες του, η διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Tags: 

67χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

Σε θλίψη έχουν βυθιστεί οι κάτοικοι στα Χωραφάκια Χανίων, μετά την είδηση του θανάτου ενός 67χρονου άντρα, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του άντρα βρέθηκε μέσα στο σπίτι στο οποίο κατοικούσε. Όπως εικάζεται, το θύμα αυτοπυροβολήθηκε, όπως όλα δείχνουν απο την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του.

Όπως ανέφερε συγγενικό πρόσωπο του 67χρονου, ο ηλικιωμένος είχε αναφέρει πως επιθυμεί να αυτοκτονήσει αλλά δεν τον είχαν πάρει στα σοβαρά, καθώς νόμιζαν πως αστειεύεται.

Tags: 

Σελίδες