Ρόδος: Άγριος τσακωμός σε μπαρ.

Με άγριες διαθέσεις φαίνεται πως έκανε είσοδο μέσα σε ένα μπαρ της Ρόδου ένας μεθυσμένος αλλοδαπός, προκαλώντας έναν απερίγραπτο χαμό που σχεδόν κόστισε τη ζωή δύο ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός εισήλθε στο μπαρ και άρχισε αμέσως να παρενοχλεί μία πελάτισσα, η οποία απευθύνθηκε στους εργαζόμενους του μαγαζιού, προκειμένου να γλυτώσει απο τα χέρια του μεθυσμένου άντρα.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κινητοποιήθηκε αμέσως και προσπάθησε να απομακρύνει τον μεθυσμένο, ζητώντας του να φύγει απο το μαγαζί. Τα λόγια αυτά όμως φαίνεται πως εξόργισαν τον μεθυσμένο άντρα, ο οποίος εμφάνισε απο το πουθενά ένα σιδηροσωλήνα και άρχισε να επιτείθεται στον ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον δυνατά στα πλευρά.

Ένας απο τους σερβιτόρους επιχείρησε να επέμβει για να χωρίσει τους δύο άντρες, καταλήγοντας και ο ίδιος βαριά χτυπημένος.

Οι δύο τραυματισμένοι άντρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηελεύονται ακόμα ενώ ο δράστης συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Tags: