Ιανουάριος 2015

Έκρηξη με τραγικές απώλειες σε μαιευτήριο στο Μεξικό.

Τουλάχιστον εφτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους ενώ περισσότεροι απο 58 τραυματίστηκαν, μετά απο έκρηξη που συνέβη έξω απο μαιευτήριο του Μεξικού.

Η έκρηξη προκλήθηκε απο μία διαρροή αερίου απο ένα βυτιοφόρο, το οποίο εφοδίασε εκείνη τη στιγμή το μαιευτήριο με αέριο. Υπεράνθρωπες προσπάθειες έγιναν έτσι ώστε να σταματήσει η διαρροή, ήταν όμως αναπόφευκτο.

Tags: 

9 νεκροί μετά απο επίθεση στο Μαλί.

Τουλάχιστον 9 θύματα είναι ο μακάβριος απολογισμός της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στο Μαλί, κοντά στην πόλη Ταμπανκόρτ, απο βομβιστές-καμικάζι.

Τον έλεγχο της πόλης αυτής διεκδικούν διάφορες ένοπλες οργανώσεις, καθώς η κεντρική κυβέρνηση στο Μπαμακό δυσκολεύεται να αποκαταστήσει τον κρατικό έλεγχο στο βορρά, όπου δρα μια πλειάδα οργανώσεων, όπως και ο βραχίονας της αλ Κάιντα στην περιοχή, που είχε καταλάβει τεράστιες εκτάσεις το 2012.

Tags: 

Τρίκαλα: Νεαρή επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Αναστάτωση μεγάλη επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όπου μία νεαρή κοπέλα απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο Ληθαίο ποταμό.

Συγκεκριμένα, περαστικοί απο τη σημείο, εντόπισαν την κοπέλα την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ προσπαθούσαν να της αποσπάσουν την προσοχή, μέχρι να καταφτάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικός ψυχολόγος μετέβη στο σημείο και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατάφερε να μεταπείσει την κοπέλα έτσι να μην προχωρήσει με την πράξη αυτή.

Tags: 

Κρατούσε τους νεκρούς γονείς τους επί 10 χρόνια στο σπίτι.

Μία απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως σε χωριό των Τρικάλων , όπου ένας 55χρονος άντρας κρατούσε τα πτώματα των γονιών του επί 10 χρόνια μέσα στο σπίτι.

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά απο καταγγελία που έκανε μία εταιρεία καθαρισμού, την οποία προσέλαβε ο 55χρονος, με σκοπό να καθαρίσουν την μονοκατοικεία στην οποία διαμένει. Τότε ήταν που έπεσαν πάνω στο μακάβριο θέμα των δύο πτωμάτων, σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης, τα οποία βρίσκονταν στο υπόγειο του σπιτιού, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Tags: 

Συγκλονισμένη η Κρήτη με νέα αυτοκτονία.

Συγκλονισμένοι και βυθισμένοι στη θλίψη βρίσκονται για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι της Σητείας Κρήτης, μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός ακόμα ανθρώπου, η οποία έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά υπάρχουσα λίστα αυτοκτονιών που έχουν ρημάξει το τελευταίο διάστημα το νησί της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ένας 68χρονος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός μέσα στην οικεία του, στο χωριό Χανδρά της Σητείας, απο γνωστό συγχωριανό του. Το σώμα του άψυχου άντρα βρέθηκε στην αποθήκη του σπιτιού, απαγχονισμένο.

Tags: 

Θανάσιμος ξυλοδαρμός διαδηλωτή έστειλε στη φυλακή δύο αστυνομικούς

.

Γεμάτοι αγανάκτιση και πικρία είναι οι συγγενείς του νεαρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά απο ξυλοδαρμό που υπέστη, κατά διάρκεια διαδήλωσης το 2013 στην Τουρκία.

Ο Αλί Ισμαήλ Κορκμάζ, ετών 19, δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα απο τέσσεις αστυνομικούς με πολιτικά, αλλά και απο τρεις καταστηματάρχες με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Η επίθεση αυτή του προκάλεσε μεγάλα εσωτερικά τραύματα στο κεφάλι, αφήνοντας τον σε κώμα. Ο νεαρός απεβίωσε στο νοσοκομείο, μετά απο 38 ημέρες, απο εγκεφαλική αιμορραγία.

Tags: 

Συνελήφθη 34χρονος διαρρήκτης στα πράσα.

Απρόσμενο τέλος είχε μία διάρρηξη που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, στο ‘Αστρος Κυνουρίας, όταν ένας 34χρονος ημεδαπός εισέβαλλε σε μονοκατοικία και επιχείρησε να τη ληστέψει, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κοιμόντουσαν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας ξύπνησαν απότομα απο έναν περίεργο θόρυβο. Ο σύζυγος άνοιξε σιγά σιγά την πόρτα του υπνοδωματίου του και αντίκρυσε έντρομος πως ένας άγνωστος άντρας με καλυμένο πρόσωπο είχε εισβάλλει στο σπίτι του.

Tags: 

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Άρτα.

Στιγμές τρόμου έζησε μία άτυχη 85χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, απο τέσσερις γυναίκες Ρομά, οι οποίες δεν δίστασαν μάλιστα να ασκήσουν βία εναντίον της, παρόλου που εκείνη δεν αντιστάθηκε καθόλου.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 42, 35, 17 και 35, έκαναν την είσοδο τους στο σπίτι της ηλικιωμένης, με το πρόσχημα οτι πουλούσαν είδη ρουχισμού. Με το που έκλεισαν την πόρτα πίσω τους, δεν έχασαν ούτε λεπτό και αμέσως επτέθηκαν στην 85χρονη, χτυπώντας την για τους αποκαλύψει πού έχει χρήματα και τιμαλφή.

Tags: 

Αποκάλυψη-σοκ:Με βίαζε επί 2 χρόνια.

Σάλο στο τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε η εξομολόγηση μίας 26χρονης κοπέλας, της Sarah Tetley, η οποία, σε συνέντευξη που έδωσε σε βρετανική εκπομπή, ομολόγησε το δράμα που ζούσε επί 2 χρόνια, έχοντας ένα σύζυγο-τέρας, ο οποίος την βίασε περισσότερες απο 300 φορές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και η ίδια στην εκ βαθέων εξομολόγηση της, ανακάλυψε τί ακριβώς συνέβαινε, όταν βρήκε τυχαία μία βιντεοκασσέτα στο συρτάρι του άντρα της. Το περιεχόμενο ήταν που την σόκαρε. Η ίδια, βαθιά ναρκωμένη και ο σύζυγος της να ασελγεί πάνω της.

Tags: 

Αιματηρός καβγάς στην Καβάλα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας κατέληξε ένας 39χρονος άντρας, μετά απο άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και έναν 35χρονο συντοπίτη του, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο άντρες βρίσκονταν σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι. Κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε απο τον έλεγχο και ο 35χρονος ημεδαπός επιτέθηκε στον 39χρονο με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και τα χέρια, ευτυχώς όχι θανάσιμα.

Tags: 

Σελίδες