Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Άρτα.

Στιγμές τρόμου έζησε μία άτυχη 85χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, απο τέσσερις γυναίκες Ρομά, οι οποίες δεν δίστασαν μάλιστα να ασκήσουν βία εναντίον της, παρόλου που εκείνη δεν αντιστάθηκε καθόλου.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 42, 35, 17 και 35, έκαναν την είσοδο τους στο σπίτι της ηλικιωμένης, με το πρόσχημα οτι πουλούσαν είδη ρουχισμού. Με το που έκλεισαν την πόρτα πίσω τους, δεν έχασαν ούτε λεπτό και αμέσως επτέθηκαν στην 85χρονη, χτυπώντας την για τους αποκαλύψει πού έχει χρήματα και τιμαλφή.

Για κακή τους τύχη, έγιναν αμέσως αντιληπτές απο έναν γείτονα και έτσι τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και έτσι, λίγη ώρα αργότερα, οι τέσσερεις γυναίκες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Tags: