Φεβρουάριος 2014

Παράξενες οδηγίες χρήσης

Πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων πριν τα χρησιμοποιήσουμε. Αυτό είναι αυτονόητο. Όμως, μερικές φορές, αυτά που διαβάζουμε δεν τα πιστεύουμε. Καλά ποιος τις γράφει; Και με ποια λογική; Πάμε να δούμε μερικές για να δείτε τι σας λέω:

Σε σαπούνι:
«Χρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι».

Σε κατεψυγμένο φαγητό:
«Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το».

Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους:
«Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι»

Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο)
«Μην το αναποδογυρίζετε».

Πωλήθηκε κατσίκα έναντι 3.000.000 ευρώ!

Κατσίκα στη Σαουδική Αραβία πωλήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ!!! Μπορεί να ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Πωλήθηκε για 13 εκατομμύρια ριάλ, δηλαδή 3 εκατομμύρια ευρώ!

Η κατσίκα αυτή, βέβαια, ανήκει σε μια σπάνια ράτσα και έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό μαλλί.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα Οκάζ.

Να σημειωθεί πως σε αρκετές χώρες, όπως Ινδία και Λιθουανία, πραγματοποιούνται καλλιστεία αποκλειστικά για κατσίκες!

Πιο υγιεινό το μπούτι από το στήθος κοτόπουλο

Το κοτόπουλο, και κυρίως το ψητό κοτόπουλο, είναι το πιο must φαγητό της ισορροπημένης διατροφής ή και της δίαιτας. Οι περισσότεροι προτιμούν το στήθος αντί για το μπούτι γιατί πιστεύουν ότι έχει λιγότερες θερμίδες και λίπη.

Η διαφορά σε θερμίδες στα 100 γρ. κρέατος αντιστοιχεί με μόλις 40 θερμίδες, αφού περιέχει μόλις 1γρ. περισσότερο λίπος από το στήθος. Αυτό βέβαια εάν από το κρέας αφαιρέσουμε την πέτσα.

Ζευγάρι μάυρων γέννησαν λευκό μωρό

Ο μικρός Νάνιελ, είναι βιολογικά παιδί τους! Τσεκαρισμένο! Αφού ο Φράνσις Τσιμπάνγκου, με καταγωγή από το Κονγκό, δεν πίστευε στα μάτια του όταν πρωτοαντίκρυσε το δεύτερο παιδί του, και ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Κι όμως, το κατάξανθο αγοράκι, είναι δικό τους παιδί. Και δεν είναι αλμπίνο, πάσχει όμως από μια μικρή γενετική μετάλλαξη.

Τελικά οι Αλχημιστές τα κατάφεραν;

Το Μεσαίωνα, οι Αλχημιστές έψαχναν την συνταγή για την παραγωγή χρυσού από διάφορα υλικά. Με την πρόοδο της τεχνολογίας είναι αυτό κατέστη δυνατό. Ο χρυσός, και άλλα ευγενή μέταλλα, μπορούν πλέον να κατασκευαστούν σε έναν πυρηνικό αντιδραστήρα ή σε έναν επιταχυντή σωματιδίων, όπου λόγω της πολύ υψηλής ενέργειας λαμβάνουν χώρα πυρηνικές αντιδράσεις. Ο υδράργυρος μετατρέπεται σχετικά εύκολα σε χρυσό με τη βοήθεια ακτινοβολίας.

Τί σημαίνει Ελληνίδα Μάνα!!!

1. ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!
“Αν είναι να σκοτωθείτε με την αδερφή σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα.”

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ!
“Κάνε το σταυρό σου να βγει ο λεκές από τον καναπέ.”

3. ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ!
"Δεν έχει γιατί. Γιατί το λέω εγώ."

4. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!
“Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο. Αν δεν έχεις καλούς βαθμούς καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

5. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις τι θα σε κάνω..."

Αποθεώθηκε ο Μήτρογλου

Ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου που τον αγόρασε η Φούλαμ σήμερα παρουσιάστηκε στους οπαδούς στο γήπεδο της ομάδας και το κοινό τον αποθέωσε με χειροκροτήματα και φωνές.