Νοέμβριος 2013

Ένα παράθυρο στην ευτυχία

Καλημέρα σε όλους σας, τα χρόνια κυλάνε σαν το νερό και δεν παίρνουμε χαμπάρι για το πότε περνάνε! Τα δικά μου χρόνια πέρασαν και ούτε κατάλαβα πότε έφτασα 32 χρονών, και μόνο που το λέω αγχώνομαι, έχω και τις φίλες μου και την μάνα μου να μου λένε κάθε μέρα, άντε πότε θα κάνεις οικογένεια εσύ γεροντοκόριασες και ούτε που το κατάλαβες, εννοείται ότι μπροστά τους το παίζω ότι δεν με νοιάζει και ότι θέλω θα κάνω και άλλα τέτοια εγωιστικά, αλλά όταν μένω μόνη μου καταλαβαίνω ότι έχουν δίκιο και ότι κάτι δραστικό πρέπει να κάνω.

Μια διαφορετική ιστοσελίδα

Συνεχώς αναζητούμε πράγματα που να μας ικανοποιούν καλύτερα. Τον τελευταίο καιρό οι περισσότεροι έχουμε στραφεί στους υπολογιστές και περνάμε πολλές ώρες μαζί του, είτε γιατί δεν έχουμε όρεξη να βγούμε έξω είτε γιατί δεν έχουμε και τα λεφτά να βγούμε, οπότε έχει γίνει μια πολύ καλή παρέα, που συνεχώς θέλουμε να την καλυτερεύουμε.

Όχι πια μοναξιά

Καλημέρα σας παιδιά, με λένε Λίτσα και η προσωπική μου ζωή τον τελευταίο καιρό είναι ένα απόλυτο μηδενικό. Δεν μπορώ να πω είχα σχέσεις στην ζωή μου αλλά όχι αυτή την μια και μοναδική που περιμένουμε όλοι για να αισθανθούμε έτοιμη να πάμε παρακάτω με τον σύντροφό μας, γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω σχέσει μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα και το μοίρασμα συναισθημάτων. Τον τελευταίο περίπου χρόνο είμαι μόνη μου και δεν μου αρέσει καθόλου ειδικά τώρα πού έρχονται και οι γιορτές και τους βλέπεις όλους να είναι ζευγάρια αγαπημένα μα κάνει όλο και περισσότερο να βρω ένα ταίρι.

Μια νέα δοκιμή

Καλημέρα είμαι ο Νικόλας και θέλω και εγώ με την σειρά μου να θέσω τους προβληματισμούς μου. Η τελευταία τάση της μόδας είναι οι γνωριμίες από τα κινητά. Έχω δει και εδώ στο blog σας που πολλοί άνθρωποι το συζητούν. Μου έχει μπει και εμένα αυτό το ζιζάνιο και ψήνομαι να το δοκιμάσω. Βέβαια εμένα η ηλικία μου δεν είναι τόσο μικρή είμαι 47 χρονών και έχω στις πλάτες μου μεγάλη πίκρα με τις σχέσεις, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Σελίδες