Σεπτέμβριος 2012

Τσιώλης: Μπορούσαμε και τη νίκη

 

Ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε ότι ο Αστέρας θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, ενώ για τον Παναθηναϊκό σχολίασε ότι είναι μεγάλη ομάδα και θα ξεπεράσει την κρίση...

 

Πανιώνιος: Την Δευτέρα (1/10) η επίσημη παρουσίαση

 

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2012-2013, η ομάδα του Πανιώνιου θα... αποκαλυφθεί ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ την προσεχή Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ώρα 13:00GR, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 

FTD: "Μέρκελ, Ομπάμα, Τζιαμπάο έχουν τη δύναμη να ...

Η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μέχρι σήμερα, οφείλεται στους ηγέτες των τριών υπερδυνάμεων -ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία- υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Financial Times Deutschland.H Άνγκελα Μέρκελ, o Μπαράκ Ομπάμα και o Βεν Τζιαμπάο είναι πιο ισχυροί από τις αγορές και «έχουν, εν μέρει, τη δύναμη να πετύχουν την ηρεμία εφόσον το επιθυμούν».Kαθοριστική υπήρξε η αμερικανική παρέμβαση στη συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ το καλοκαίρι, καθώς η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ στον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο νησί Συλτ, κατέστησε σαφές ότι το τελευταίο πράγ

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται στον Ατρόμητο

 

Στον αστερισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό κινούνται πλέον οι παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι την Τετάρτη προπονήθηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

 

Ιδού η επιστολή- όνειδος που σταμάτησε την διάνοιξη ...

Την πρωτοφανής εμπνεύσως και περίεργων σκοπιμοτήτων επιστολή του δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου
Πουλιλιού με την οποία ζητούσε να ανασταλεί και να ματαιωθεί το
τεράστιας εθνικής σημασίας έργο της αντιαρματικής τάφρου στο νομό Έβρου
κατά μήκους του ποταμού που χωρίζει την Ελλάδα από την Τουρκία, φέρνει
σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr. Ένα  έγγραφο το
οποίο καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πώς τα τοπικά
μικροσυμφέροντα τίθενται πάνω από τον ύψιστο σκοπό, αυτόν της άμυνας της

Μέρκελ – Ντράγκι συναντιούνται αύριο

24-09-2012 21:32:12

 Για την κρίση χρέους που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη αναμένεται να συζητήσουν, σε συνάντηση που θα έχουν αύριο στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο των προσπαθειών του προέδρου της ΕΚΤ να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας σχετικά με τα σχέδιά του να ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων χωρών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη σερί νίκη για Ατλέτικο

 

Βίοι αντίθετοι για Ατλέτικο και Βαγιαδολίδ.

 

Η ομάδα της Μαδρίτης νίκησε 2-1 στο "Βιθέντε Καλντερόν", φτάνοντας στην 3η συνεχόμενη νίκης της. Στον αντίποδα, η Βαγιαδολίδ "ξεφούσκωσε" για τα καλά και μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, τρέχει ήδη αρνητικό σερί τριών ηττών.
Γκοντίν και Φαλκάο σκόραραν για τους γηπεδούχους, ο Μπουένο μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Νίκη με Πάνκο ο ΠΑΟ

 

Πιο δύσκολα απ' ό,τι μαρτυρά το τελικό 78-68 ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, στη 2η ημέρα του τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης".

 

Οι πράσινοι "έτρεψαν" επιμέρους σκορ 8-2 στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης (70-66) στο 36'.Κορυφαίος του Τριφυλλιού ήταν ο Αντι Πάνκο, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

Άιντραχτ: Κάποιος να τη σταματήσει!

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της πραγματοποιεί η Άιντραχτ η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Νυρεμβέργης εκτός έδρας (2-1), κάνοντας το 4Χ4 στη φετινή Bundesliga!
Αν η Μπάγερν δεν κερδίσει μάλιστα το Σάββατο τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, η ομάδα της Φρανκφούρτης  θα απολαύσει και τη μοναξιά της κορυφής!
Οι Χόφερ στο 25’ και Ινούι στο 60’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Άρμιν Φε, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Πόλτερ στο 76’!

Σελίδες