Τσιώλης: Μπορούσαμε και τη νίκη

 

Ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε ότι ο Αστέρας θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, ενώ για τον Παναθηναϊκό σχολίασε ότι είναι μεγάλη ομάδα και θα ξεπεράσει την κρίση...

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης:"Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι όσον αφορά τον ρυθμό και τις φάσεις και από τις δυο ομάδες. Προσπάθησα να ετοιμάσω την ομάδα να αντιμετωπίσει με πίστη και αυτοπεποίθηση αυτό το ματς λέγοντας στους παίκτες μου ότι πέρσι στον δεύτερο γύρο ήμασταν η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και από ότι φάνηκε τα κατάφερα.
Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ, βγάλαμε υπεραριθμίες και παίκτη παραπάνω. Στο δεύτερομέροςτο ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο. Και οι δυο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Όποια το πετύχαινε θα έπαιρνε και το παιχνίδι. 
Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι δυο πιο μεγάλες ευκαιρίες ήταν το τετ α τετ του Περόνε και η κεφαλιά του Ντε Μπλάσις. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά. Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα κατάφεραν να σταθούν όρθιοι. Φυσικά θα ήθελα να ευχηθώ ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στον Παναθηναϊκό να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει".
-Μπορεί να μην σας αφορά άμεσα αλλά γιατί θεωρείται πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει ένα τόσο κακό πρόσωπο;
"Νομίζω ότι πολύ μεγάλη υπόθεση έπαιξαν οι Ευρωπαϊκές καταστάσεις του Παναθηναϊκού καθώς τα πράγματα ίσως δεν ήρθαν όπως ήθελαν στην ομάδα. Επίσης το γεγονός ότι ξεκίνησε από το -2 έπαιξε τον ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια μεγάλη ομάδα που θα ξεπεράσει την κρίση".