Ιούλιος 2015

Προσπάθησε να αποκεφαλίσει τον πρώην της μητέρας του με μπαλτά.

Τον απόλυτο τρόπο έσπειρε σε μία γειτονιά, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας 30χρονος άντρας ο οποίος αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση του και να σκοτώσει τον πρώην σύντροφο της μητέρας, ο οποίος όπως υποστηρίζει τον κακοποιούσε όσο είχε σχέση με τη μητέρα του.

Tags: 

Υπόθεση δολοφονίας αυτοκτονίας στην Κατερίνη.

Μία φρικτή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κατερίνης, όπου ένας 41χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μία 26χρονη κοπέλα ενώ στην πορεία έστριψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του διπλού αυτού φονικού παραμένουν άγνωστα, αν και εκτιμάται πως πρόκειται για περιστατικό εγκλήματος πάθους, καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο 41χρονος και η 26χρονο διατηρούσαν παράνομο δεσμό, καθότι παντρεμένοι και οι δυο.

Tags: 

Μεγάλη Βρετανία: Νεαρή γυναίκα έφαγε μέχρι θανάτου.

Υπερβολική κατανάλωση φαγητού ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή της μία 23χρονη κοπέλα απο τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία έπασχε απο μία σπάνια γεμετική διαταραχή η οποία της προκαλούσε ακατάσχετο συναίσθημα πείνας.

Η νεαρή γυναίκα έπασχε απο το σύνδρομο Prader-Willi Syndrome (PWS) - μία κληρονομική διαταραχή που σε κάνει να τρως υπερβολικά, με αποτέλεσμα θανατηφόρα παχυσαρκία όταν ο ασθενής φτάνει στην ενηλικίωση.

Tags: 

Λήστεψαν τουρίστα υπό την απειλή μαχαιριού.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 22χρονος Ιταλός τουρίστας στην περιοχή του Πειραιά, λίγη ώρα πριν επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για τον καλοκαιρινό τοιυ προορισμό.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος στην αστυνομία, δύο άγνωστοι άντρες νεαρής ηλικίας και πιθανότατα Ρομά, τον πλησίασαν και με την απειλή στιλέτου, κατάφεραν να του αποσπάσουν την ταξιδιωτική του βαλίτσα, καθώς επίσης και το τσαντάκι μέσης που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Tags: 

Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου απο συμμοριά γυναικών.

Σε κρίσιμη κατάσταση και με βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα βρίσκεται η Joselyne Silva, γνωστό μοντέλο απο το Εκουαδόρ, η οποία δέχτηκε σφοδρή επίθεση απο μία συμμορία γυναικών, στο πάρκινγκ ενός νυχτερινού κέντρου.

Η Silva διασκέδαζε στο εν λόγω μαγαζί μαζί με το σύζυγο της, με αφορμή τα γενέθλια ενός στενού τους φίλου. Κατά την έξοδο τους απο το μαγαζί, μία ομάδα γυναικών τους πλησίασε, αρπάζοντας απο τα μαλλιά το μοντέλο ενώ τρεις άγνωστοι άντρες ακινητοποίησαν τον σύζυγο της στο έδαφος.

Tags: 

Απίστευτο: Δολοφόνησε την κοπέλα του και την υποδυόταν επί 2 βδομάδες.

Μία ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες και βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια μίας νεαρής κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της απο τα χέρια του συντρόφου της.

Πρόκεται για την 26χρονη Sunny Kim, την οποία δολοφόνησε ψυχρά ο 24χρονος σύντροφος της, Mr Lee, και αυτό διότι η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους. Ο νεαρός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του και έτσι της επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο.

Tags: 

Ινδία: Προσπάθησε να φάει το ίδιο της το παιδί.

Ένα απίστευτο περιστατικό που εξελίχθηκε στην Ινδία έχει προκαλέσει την παγκόσμια γνώμη.

Μία μητέρα, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκόολ, προσπάθησε να κόψει ένα κομμάτι απο το κεφάλι της μόλις 2 ετών κόρης της και...να το φάει. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ξεκίνησε να χαράζει και να κόβει κομμάτια απο το κεφαλάκι του παιδιού.

Τις κραυγές πόνου του δύστυχου παιδιού άκουσε ο θείος του, που έτρεξε αμέσως για να δει τί συμβαίνει. Αντικρύζοντας την αποτρόπαια πράξη, άρπαξε το παιδί και έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Tags: