Απίστευτο: Δολοφόνησε την κοπέλα του και την υποδυόταν επί 2 βδομάδες.

Μία ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες και βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια μίας νεαρής κοπέλας, η οποία έχασε τη ζωή της απο τα χέρια του συντρόφου της.

Πρόκεται για την 26χρονη Sunny Kim, την οποία δολοφόνησε ψυχρά ο 24χρονος σύντροφος της, Mr Lee, και αυτό διότι η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους. Ο νεαρός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του και έτσι της επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο.

Μόλις συνειδητοποίησε πως η 26χρονη δεν αναπνέει πια, ο 24χρονος την τοποθέτησε σε μία βαλίτσα και την έθαψε στους πρόποδες ενός βουνού. Επί δύο ολόκληρες εβδομάδες, επικοινωνούσε με φίλους αλλά και με την οικογένεια της μέσω μηνυμάτων. χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτα.

Ανήμπορος να αντέξει τις τύψεις, παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το ανατριχιαστικό του έγκλημα. Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του και δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα το φτάσει μέχρι εσχάτων, προκειμένου να του αποδοθεί η ποινή που του αρμόζει.

Tags: