Νοέμβριος 2014

Έχεις ιδιοκτησία; Ας πρόσεχες!!!

Ολοένα και πιό δύσκολες γίνονται οι εποχές για τους κατόχους ακινήτων σε όλη την επικράτεια.
Η Ελληνική κυβέρνηση λες και θέλει να τιμωρήσει όσους είναι κάτοχοι κάποιας ιδιοκτησίας εφευρίσκει συνέχεια καινούριους τρόπους για να ισοσταθμίσει το έλλειμα και υποχρεώνει τους πολίτες σε ολική καταστροφή μιας και η έλλειψη ρευστότητας έχει προκαλέσει την πώληση των περισσοτέρων ιδικτησιών σε εξευτελιστικές τιμές.

Tags: 

Συνελήφθησαν αδέρφια-διακινητές αφορολόγητων τσιγάρων

.

Στα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσαν δύο αδέρφια απο την Πολίχνη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».

Tags: 

26χρονη έπεσε νεκρή απο τα χέρια του 3χρονου γιού της.

Μία απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε σήμερα το πρωϊ,, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν μία 26χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της μετά απο πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι απο τον μόλις 3 ετών γιό της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωϊ. Η άτυχη Christa Engles βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, στην Τούλσα της Οκλαχόμα, με τα δύο ανήλικα παιδιά της, όταν σε ανύποπτο χρόνο, ο τρίχρονος γιός της άρπαξε ένα όπλο, πλησίασε τη μητέρα του, η οποία εκείνη τη στιγμή άλλαζε την μερικών μηνών κόρη της, και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Tags: 

Καθηγητής ζητούσε «φακελάκι» για να περάσει μαθητές.

Έναν τιμοκατάλογο που πολλοί θα ζήλευαν, είχε δημιουργήσει ένας αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημιού Μακεδονίας, ο οποίος ανέφερε το ποσό που αναλογεί στον βαθμό που επιθυμεί ένας μαθητής να πάρει.

Ο καθηγητής, με τη βοήθεια ενός βοηθού, ο οποίος διαχειριζόταν και όλες τις συνεννοήσεις με τους φοιτητές, ανάλογα με το βαθμό που επιθυμούσε ο κάθε φοιτητής, προκειμένου να περάσει το μάθημα, ζητούσε ένα φακελάκι το οποίο θα περιείχε και το ανάλογο ποσό, σύμφωνα πάντα με τον τιμοκατάλογο.

Tags: 

Φως στην υπόθεσης ανθρωποκτονία 60χρονου δικηγόρου.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά την υπόθεση της ανθρωποκτονία του 60χρονου δικηγόρου απο την περιοχή της Πεντέλης, η οποία στις αρχές του μήνα είχε ταράξει το πανελλήνιο.

Το 60χρονο θύμα, το πρωϊ της 3ης Νοεμβρίου, δέχτηκε επίθεση καθώς έβγαινε απο την οικεία του. Υπό την απειλή όπλου, οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα του, ο οποίος περιείχε χρήματα και σημαντικά έγγραφα.

Tags: 

Σοκ με ανθρωποκτονία στην Καβάλα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της ανθρωποκτονίας ενός 53χρονου άντρα απο τα χέρια του ανηψιού του.

Ο 32χρονος δράστης πυροβόλησε το άτυχο θύμα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας μία καραμπίνα. Οι αστυνομικοί της περιοχής, μετά απο έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντόπισαν τον δράστη την ώρα που έμπαινε ΙΧΦ όχημα του, σε μία προσπάθεια του να ξεγύγει.

Tags: 

Καταργείται το 5ευρω στα Εξωτερικά Ιατρεία.

Την κατάργηση της «ταρίφας» των πεντε ευρώ απο τα Εξωτερικά Ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ, εξετάζει το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε χθες ο αναπληρωτής υπουργός, Λεωνίδας Γρηγοράκος, η σχετική πρόταση έχει ήδη κατατεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Οικονομικών και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο κ.Γρηγοράκος προτείνει να καλυφθεί αυτό το ποσό, ανεβάζοντας την τιμή των τσιγάρων κατά μόλις 10 λεπτά, αναπληρώνοντας έτσι το απαιτούμενο ποσό.

Tags: 

Έκαψαν ζωντανό φερόμενο βομβιστή τη Νιγηρία.

Φωτιά σε έναν άνθρωπο που πιστεύεται πως ήταν βομβιστής-καμικάζι, έβαλε μία ομάδα εξαγριωμένων ανθρώπων, στη βορειοανατολική Νιγηρία, στον ίδιο σταθμό λεωφορείων όπου περίπου 3 εβδομάδες πριν, είχαν σκοτωθεί γύρω στα 30 άτομα, πάλι απο βομβιστική επίθεση.

Tags: 

Συνελήφθη Ελληνας που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

Στη σύλληψη ενός 55χρονου ημεδαπού προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι άντρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, διότι μετέφερε παράνομους μετανάστες προς το εσωτερικό της χώρας.

Tags: 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη.

Σε τεταμένο κλίμα και με τους φοιτητές στις επάλξεις, λόγω των επεισοδίων των προηγούμενων ημερών στη Νομική Αθηνών με τον πρύτανη Θεόδωρο Φορτσάκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα ο εορτασμός της επετείου της 17ης Νοεμβρίου.

Τα 41 χρόνια που πέρασαν απο εκείνη την αιματηρή ημέρα, θα γιορταστούν μέσα σε ένα ασφυκτικό αστυνομικό κλίμα, αφού τα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί για τυχόν επεισόδεια, είναι δρακόντεια.

Tags: 

Σελίδες