Φως στην υπόθεσης ανθρωποκτονία 60χρονου δικηγόρου.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά την υπόθεση της ανθρωποκτονία του 60χρονου δικηγόρου απο την περιοχή της Πεντέλης, η οποία στις αρχές του μήνα είχε ταράξει το πανελλήνιο.

Το 60χρονο θύμα, το πρωϊ της 3ης Νοεμβρίου, δέχτηκε επίθεση καθώς έβγαινε απο την οικεία του. Υπό την απειλή όπλου, οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα του, ο οποίος περιείχε χρήματα και σημαντικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, αφού πήραν τον χαρτοφύλακα, ένας εκ των δύο δραστών πυροβόλησε τον 60χρονο, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, στο κεφάλι και διέφυγαν με άγνωστο τρόπο.

Μετά απο έρευνα που διαξήχθει, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή των Αχαρνών και συνελήφθησαν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα. Στις οικίες τους βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία σιδηρογροθιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και για την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση συνεχίζονται.

Tags: