Ιούνιος 2019

Άνδρας ακρωτηριάστηκε από τρένο στη Θήβα

Το βράδυ της 24ης Ιουνίου, ένας 34χρονος άνδρας, από τον καταυλισμό Πυρίου, έκανε προσπάθεια να περάσει τις γραμμές του τρένου στο ύψος της Θήβας.

Εκείνη τη στιγμή, περνούσε η γραμμή του δικτύου Αθήνας Θεσσαλονίκης και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας αλλά λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό.

Δυστυχώς το δεξί κάτω πόδι του έχει ακρωτηριαστεί και νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Φρίκη...62χρονος βίασε νεαρή με μπουκάλι!

Μια 26χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην Αστυνομία της Χαλκίδας ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό.

Η κοπέλα περπατούσε αμέριμνη σε ένα στενό της Χαλκίδας και ξαφνικά ο δράστης την πλησίασε και την τράβηξε με το ζόρι μέσα σε μια παρατημένη οικοδομή. Εκεί της έβαλε ταινία στο στόμα για να μην ακούγεται, της έδεσε τα χέρια με σχοινί, την έγδυσε και στη συνέχεια την βίασε χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι.

Ρωσικά όπλα στην Πάτρα εντόπισε η Αστυνομία

Στην περιοχή της Πάτρας συνέλλαβαν αστυνομικόι δύο άτομα, μια κοπέλα 21 χρονών και έναν 40χρονο, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους δύο όπλα ρωσικά, πυρομαχικά και μεγάλο ποσό χρημάτων.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, είχε στοιχεία για διακίνηση ναρκωτικών και έτσι έκαναν έρευνα σε μια αποθήκη στην Πάτρα. Αυτή ανήκε στον 40χρονο και μέσα βρήκαν ένα Καλάσνικοφ, περίπου 130 φυσίγγια, 750 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Μετά ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 40χρονου καθλως και της 21χρονης. Εκεί βρήκαν ένα όπλο Τοκάρεφ, φυσίγγια, γεμιστήρα, κάνναβη, 10.500 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.