Φεβρουάριος 2018

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ημαθία: Αδέλφια την ακινητοποίησαν και τη λήστεψαν!

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία σε βάρος 83χρονης που έγινε το απόγευμα της 14 Φεβρουαρίου 2018 σε μονοκατοικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 Ελλήνων ηλικίας 27 και 18 ετών (αδέλφια).

Ειδικότερα, τα 2 αδέλφια ενεργώντας από κοινού μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα στη μονοκατοικία της 83χρονης και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 4 δαχτυλίδια που φορούσε και ένα κινητό τηλέφωνο.

Απειλητικές επιστολές σε υπουργούς, δικαστικούς και προέδρους Οργανισμών με «άρωμα» γυναίκας

Χειροπέδες σε μια 58χρονη γυναίκα πέρασε η Αστυνομία.

Μια γυναίκα, 58 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έστελνε απειλητικές επιστολές σε υπουργούς, δικαστικούς και προέδρους Οργανισμών.

Όπως πάντως διευκρίνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συλληφθείσα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση των απειλών κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 58χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έστελνε τις απειλητικές επιστολές, δεν μπόρεσε να δώσει κάποια απάντηση.