Ιανουάριος 2017

Έκρηξη οφειλών προς την εφορία το 2016

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να πανηγυρίζει για την υπεραπόδοση των φορολογικών εσόδων, ωστόσο, μέρα με την ημέρα αυξάνονται οι φορολογούμενοι που αναγκαστικά δηλώσουν στάση πληρωμών προς την εφορία.

Τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά. Τα συνολικά χρέη των φορολογούμενων ξεπέρασαν το 2016 τα 95 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 13,9 δισ. ευρώ συσσωρεύθηκαν μέσα στο τελευταίο έτος. Μάλιστα, μόνο τον Δεκέμβριο δημιουργήθηκαν νέες ληξιπρόθεσμες
οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση ύψους 1,3 δισ. ευρώ.

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ - Πάνω από 6.000.000 ευρώ στην επόμενη κλήρωση

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής είναι: 11, 14, 18, 27, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Σημειώθηκε νέο τζακ ποτ και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση της Πέμπτης θα μοιραστούν πάνω από 6 εκατομμυρια ευρώ.

Η τελευταία πράξη του δράματος για το αγγελούδι που χάθηκε στην Κρήτη

Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από τον άδικο χαμό του βρέφους από την Σητεία, εκεί όπου σήμερα αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για το μικρό αγγελούδι.

Μουδιασμένοι συγγενείς και φίλοι θρηνούν, μη μπορώντας να πιστέψουν πως το 5,5 μηνών αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα βίαια χτυπήματα του πατέρα του.

Αν και η σορός του βρέφους αναμενόταν να φύγει χθες από το ΠΑΓΝΗ για τη Σητεία, το άψυχο κορμάκι του παραμένει ακόμη στο ΠΑΓΝΗ απ' όπου αναμένεται να αναχωρήσει σε λίγο συνοδεία της μητέρας του.

Βρέθηκε νεκρή η 78χρονη που αγνοούνταν στα Άγραφα

Νεκρή εντοπίστηκε η 78χρονη, που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα στον οικισμό Κοψέικα Τριπόταμου στα 'Αγραφα της Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr, το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε παγωμένο δίπλα σε ένα δέντρο.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν χθες, αλλά σταμάτησαν όταν έπεσε το σκοτάδι, πήραν μέρος η Πυροσβεστική, η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο από τη Λαμία, Ομάδα Εθελοντών από την Ευρυτανία και συγχωριανοί της 78χρονης.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για 48χρονο Τούρκο που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών

Στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών 47χρονο Τούρκο πολίτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα προσωρινής κράτησης από την Ιντερπόλ Τουρκίας, το οποίο στη συνέχεια εξέδωσε και ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Ο 47χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης στις ελληνικές φυλακές, την ίδια χρονική στιγμή που έγιναν γνωστά τα δύο εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν, από τους εισαγγελείς της Αλικαρνασσού (για μεταφορά μεταναστών) και της Σμύρνης (για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών).

Συγκλονιστική εξομολόγηση για την κατάθλιψη που πέρασε ο "Φατσέας"

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα που είχε και είχε ως αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: 'Πέρασα 5 μήνες χωρίς να μπορώ να προσφέρω στο σπίτι ούτε ένα ευρώ, μου κόστισε πάρα πολύ, με έριξε ψυχολογικά... Έχω περάσει κατάθλιψη λόγω οικονομικής κρίσης...'.

Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις των νοσοκομείων θα αναρτώνται στο διαδίκτυο

Υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και αναμένεται εντός της εβδομάδας να δημοσιευθεί η Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται  ο τρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και βέλτιστης λειτουργίας της Λίστας Χειρουργείου με σκοπό τη διαφάνεια, την ισότητα και τη μείωση των χρόνων αναμονής στις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Τι έδειξε κάμερα ασφαλείας για τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Άκαρπες μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας από την Ναύπακτο, που όπως όλα δείχνουν έπεσε από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου το πρωί της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Οι έρευνες, δεύτερη ημέρα, ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες του Ερυθρού σταυρού.