Ιούνιος 2016

ΙΚΑ: Εκτός ρύθμισης των 100 δόσεων το 50% των οφειλετών

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων βρίσκονται πλέον 53.778 οφειλέτες του ΙΚΑ, από τους συνολικά 113.239 που είχαν ενταχθεί για να εξοφλήσουν, σε βάθος χρόνου, χρέη από απλήρωτες εισφορές ύψους 3,4 δις ευρώ.

Τη στάση πληρωμών προς το ΙΚΑ ακόμη και από όσους είχαν δει ως «ευκαιρία» τις 100 δόσεις, αποτυπώνουν τα τελευταία στοιχεία του ασφαλιστικού φορέα (Απρίλιος 2016) που δείχνουν ότι ένας στους δύο σταμάτησε οριστικά να πληρώνει, ενώ στη ρύθμιση έχουν παραμείνει μόνο 59.461 οφειλέτες για ποσό 1,5 δισ. ευρώ.

Tags: 

Δράσεις προβολής της Ελλάδας από τον ΕΟΤ

Ο Μινωικός πολιτισμός και τα αίτια της παρακμής του θα είναι το κεντρικό θέμα ειδικού επεισοδίου της σειράς «Expedition Unknown», του δημοφιλούς καλωδιακού και δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου Travel Channel, το οποίο θα προβληθεί το προσεχές φθινόπωρο.

Για τον σκοπό αυτόν κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής της σειράς Josh Gates καθώς και 14μελές συνεργείο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Αθήνα, την Πύλο, τη νότια Λακωνία και τη Σαντορίνη.

Tags: