Μάιος 2016

Από τρυφερό ραντεβού στην Εντατική

Στην Εντατική του νοσοκομείου Χανίων κατέληξε ένας 22χρονος, όταν ένα ερωτικό ραντεβού με την κοπέλα του έληξε άδοξα.

Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι είχε συναντηθεί αργά τη νύχτα στο γραφείο οικείου προσώπου της κοπέλας.

Τα ξημερώματα, ο πατέρας της κοπέλας μπήκε απροειδοποίητα στο γραφείο και έκανε «τσακωτούς» τους δύο ερωτευμένους. Τότε ο νεαρός, υπό κατάσταση πανικού, πήδηξε από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Tags: 

Συνελήφθη γιατρός με «φακελάκι» στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη, από Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, γιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, μετά από καταγγελία ασθενούς, να παραλαμβάνει προσημειωμένα χαρτονομίσματα προκειμένου να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας για επέμβαση.

Tags: 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

Με αίμα βάφτηκε εκ νέου η άσφαλτος της Κρήτης, με θύμα αυτήν τη φορά ακόμη έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που υπέστη με την μοτοσυκλέτα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο επαρχιακό δίκτυο Χανίων - Αεροδρομίου, στο ύψος της περιοχής Κορακιές.

Tags: 

Ελάχιστες οι αφίξεις προσφύγων – μεταναστών το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά επτά νέες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης (πέντε στη Σάμο και δύο στη Χίο).

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των προσφύγων και μεταναστών ανά την επικράτεια ανέρχεται σε 54.347, εκ των οποίων οι 9.862 βρίσκονται στην Ειδομένη.

Φαίνεται πως η αναμονή των προσφύγων στην Ελλάδα τους αποτρέπει την επιθυμία να βρεθούν στην χώρα μας με σκοπό την μετανάστευσή τους σε μεγαλύτερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Tags: 

Θύμα επίθεσης ο Διευθυντής του Νεφρολογικού Νοσοκομείου της Νίκαιας

Στη μέση του δρόμου πυροβόλησαν τον Διευθυντής του Νεφρολογικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το ανώτατο στέλεχος του ΕΣΥ, Χρήστος Ιατρός, υπηρετεί χρόνια στο νοσοκομείο. Έτσι δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε γνωρίζοντας προφανώς το δρομολόγιο του διευθυντή κλινικής του δημόσιου νοσοκομείου ΓΝΑ Νίκαιας, πλησίασαν το όχημά του που κινούνταν επί της Λεωφόρου Κηφισού (συμβολή με Πέτρου Ράλλη) και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στον μηρό.

Tags: 

Θύμα ληστείας ένας 28χρονος από το Μπανγκλαντές

Στο Ναύπλιο έπεσε θύμα ληστείας ένας 28χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα από τους ληστές του.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Μάνεση Αργολίδας, όπου άγνωστοι ακινητοποίησαν και χτύπησαν τον 28χρονο και στη συνέχεια τον λήστεψαν παίρνοντάς του προσωπικό έγγραφο, δύο κινητά τηλέφωνα και το πορτοφόλι του με όσα χρήματα είχε. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου διενεργεί προανάκριση.

Tags: