Αύγουστος 2015

Ινδία: Καταδίκασαν δύο γυναίκες...σε βιασμό.

Την απίστευτη ποινή του βιασμού επέβαλε ένα ινδικό δικαστήριο σε δύο νεαρές γυναίκες ηλικίας 23 και 15 ετών αντίστοιχα, προκειμένου να τιμωρηθούν για το αδίκημα του διέπραξε ο μεγάλος τους αδερφός, ο οποίος κλέφτηκε με μία παντρεμένη γυναίκα.

Tags: 

Ο Μοράλες έβαλε το σωματοφύλακα του να του δέσει τα κορδόνια.

Σάλο έχει ξεσπάσει μετά τα πλάνα με τον πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο, Μοράλες, ο οποίος έβαλε έναν απο τους σωματοφύλακες του να του δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του, όσο εκείνο απολάμβανε τη συζήτηση του με έναν απο τους υποστηρικτές του.

Οι εικόνες έκανα γρήγορα το γύρο του διαδικτύου, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί έντονα τον Βολιβιανό πολιτικό, καθώς όπως λένε, με την πράξη αυτή υποτίμησε ιδιαίτερα τον σωματοφύλακα του.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε φαίνεται πως τραβήχτηκε την ώρα που ο Μοράλες έκανε την είσοδο του στο αθλητικό κέντρο Cochabamba.

Tags: 

Ρομά προσπάθησε να κλέψει σουπερμάρκετ.

Μία απίστευτη επίδοξη ληστεία συνέβη στην περιοχή Μεγάλη Βρύση στη Λαμία, όπου ένας νεαρός Ρομά επιχείρησε να κλέψει ένα σουπερμάρκετ με έναν αρκετά ανορδόξο τρόπο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο νεαρός Ρομά οδηγεί το αμάξι προς το μέρος της τζαμαρίας του καταστήματος. Μετά απο μία έντονη σύγκρουση, η τζαμαρία υποχωρεί, το αμάξι όμως δείχνει να παγιδεύεται απο τα γυαλιά και τα σκαλιά.

Tags: 

Άντρας βρέθηκε νεκρός σε φωταγωγό πολυκατοικίας.

Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε νεκρός και με εγκαύματα σε όλο του το σώμα σε φωταγωγό πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκαναν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει κάτω απο αδιευκρίνιστες στον χώρο του φωταγωγού της πολυκατοικίας. Όπως αναφέραμε, το θύμα έφερε βαριά εγκαύματα και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να ρίξουν λίγο φως στην υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει δώσει στοιχεία για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία.

Tags: 

Πατέρας και κόρη έκλεψαν 70.000 ευρώ απο εξωχική κατοικία.

Με χειροπέδες βρίσκονται πλέον ένας 53χρονος πατέρας και η 23χρονη κόρη του, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για κλοπή και διάρρηξη και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον πατέρα για παράνομη οπλοκατοχή.

Όπως προέκυψε απο σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε απο την αστυνομία, ο 53χρονος μαζί με την 23χρονη κόρη του εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην Χαλκίδα, στο διάστημα απο 1 εως 18 Αυγούστου και αφαίρεσαν τον αξιοσέβαστο ποσό των 70.000 ευρώ απο το εσωτερικό.

Tags: 

Πάρκαρε σε θέση για ΑΜΕΑ και δείτε τί έπαθε!

Ο ιδιοκτήτης της BMW που βλέπετε στη φωτογραφία σίγουρα θα το σκεφτεί διπλά την επόμενη φορά που θα τολμήσει να σταθμεύσει το υπερπολυτελές αμάξι του σε θέση που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο οδηγός αποφάσισε να παρκάρει το αμάξι του στην πιο ακατάλληλη θέση και έτσι μερικοί άγνωστοι περαστικοί αποφάσισαν να του δώσουν ένα μάθημα.

Tags: 

Χαστούκισε μία υπάλληλο της ΔΕΥΑΡ επειδή νευρίασε με τον λογαριασμό του νερού.

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 5 μηνών με 3ετή αναστολή βρέθηκε ένας 47χρονος άντρας απο τη Ρόδο, ο οποίος εξοργίστηκε με το λογαριασμό νερού που έλαβε και κατέληξε να επιτίθεται στην υπάλληλο που τον εξυπηρετούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος έλαβε ένα λογαριασμό προς εξόφληση ο οποίος όμως περιείχε ένα υποτιθέμενο προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό, γεγονός που εξόργισε τον 47χρονο καταναλωτή καθώς, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα έναντι της ΔΕΥΑΡ.

Tags: 

Αρνείται τις κατηγορίες ο 60χρονος συζυγοκτόνος.

Στον ανακριτή Πατρών θα βρεθεί σήμερα ο 60χρονος άντρας απο την περιοχή Κρύα Ιτεών, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιό του.

Όπως γνωστοποιήθηκε απο τα τοπικά μέσα, ο 60χρονος δράστης αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες και ανέφερε μόνο πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, που συνέβη το μοιραίο, βρισκόταν με τη γυναίκα του και το γιό τους στο σπίτι και πως απλά κάποια στιγμή λογομάχησε με τον 30χρονο.

Tags: 

42χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του.

Σάλο έχει ξεσπάσει με την τραγική είδηση του θανάτου της 32χρονης Τζορτζίνα Νίγκρο, απο το New Jersey, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του επί 12 χρόνια συζύγου της.

Όπως ανακοινώθηκε απο την τοπική αστυνομία, ο δράστης, ο 42χρονος Βίτο Νίγκρο την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ενώ εκείνη βρισκόταν κοιμισμένη στο κρεβάτι τους, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε παραμένει άγνωστο.

Tags: 

Συλληφθέντας μασούλησε τα δάχτυλα του για να μην βρεθούν αποτυπώματα.

Σε ακραία μέσα κατέφυγε ο νεαρός άντρας που θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο οποίος μασούλησε τις άκρες των δαχτύλων του προκειμένου να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε ενώ οδηγούσε μία κλεμμένη Mercedes. Μετά απο πολύωρο κυνηγητό με τα περιπολικά, κατάφεραν να τον στριμώξουν και να τον συλλάβουν. Όσο όμως εκείνος περίμενε μέσα στο περιπολικό για να τον οδηγήσουν στο τμήμα, αποφάσισε να...δαγκώσει και να φάει το δέρμα στα ακροδάχτυλα του.

Tags: