Μάιος 2015

Σκωτία: Ταφόπλακα πλάκωσε 8χρονο.

Μία τραγική υπόθεση κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, με τον αναπάντεχο θάνατο ενός 8χρονου αγοριού απο τη Σκωτία, το οποίο καταπλακώθηκε απο μία ταφόπλακα.

Όπως γνωστοποιήθηκε το 8χρονο αγόρι, μαζί με δύο ακόμα φίλους, έπαιζαν σε ένα νεκροταφείο, όταν συνέβη το μοιραίο. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία εξαιρετικά βαριά ταφόπλακα έφυγε απο τη θέση, καταπλακώνοντας μέχρι θανάτου το άτυχο αγοράκι, το οποίο πέθανε σχεδόν ακαριαία.

Tags: 

Στις αίθουσες του δικαστηρίου για ένα Iphone!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους δικαστής και ένορκοι με τα όσα άκουσαν στην δίκη ενός ζευγαριού, στην Ξάνθη.

Το ζευγάρι, εν διαστάσει πλέον, βρισκόταν στα μαχαίρια για ένα iPhone. Ο σύζυγος το είχε δώσει σαν δώρο στην τότε σύζυγο του, η οποία μάλιστα εκείνη την περίοδο κυοφορούσε το παιδί τους.

Ο άντρας, όχι μόνο αμφισβήτησε στο δικαστήριο την πατρότητα του βρέφους, απαίτησε να του επιστραφεί η συσκευή του τηλεφώνου.

Tags: 

Σάλο στη Ρόδο: Έπιασαν μαθητή με κινητό.

Σε κακό του βγήκε ενός μαθητή απο τη Ρόδο, ο οποίος προσπάθησε να αντιγράψει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, χρησιμοποιώντας το κινητό του.

Ο νεαρός μαθητής ζήτησε άδεια για να πάει στην τουαλέτα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ώρας των εξετάσεων. Όπως συνηθίζεται, δύο καθηγητές τον συνόδευσαν και περίμεναν απο έξω.

Όσο όμως ο νεαρός βρισκόταν στην τουαλέτα, οι καθηγητές άκουσαν ήχο κινητού και αμέσως του ζήτησαν να βγει έξω. Αυτή η πράξη είχε ως αποτέλεσμα να του πάρουν την κόλλα και να τον μηδενίζουν αμέσως.

Tags: 

Λάρισα: Κοριτσάκι ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι ασυτνομικοί που κλήθηκαν να επισκεφτούν το διαμέρισμα του 1ου ορόφου σε πολυκατοικία στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. στη Λάρισα.

Μέσα βρήκαν ολομόναχο ένα 6χρονο κοριτσάκι, οι φωνές και τα κλάματα του οποίου οδηγήσαν τους γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το διαμέρισμα σοκάρει.

Αποφάγια, ακαθαρσίες και κατσαρίδες σε συνδυασμό με σάπιο φαγητό σε διάφορα σημεία του σπιτιού, είναι μερικά απο τα αηδιαστικά πράγματα που συνέθεταν το ζοφερό αυτό περιβάλλον.

Tags: 

Καστοριά: Πατέρας και γιος έβγαλαν όπλα σε καυγά.

Με χειροπέδες κατέληξαν ένας 80χρονος μαζί με τον 45χρονο γιο του, οι οποίοι προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές που είχαν με κάποια άλλα άτομα βγάζοντας όπλα.

Το περιστατικό συνέβη στον Γερμά Καστοριάς, το απόγευμα της Τετάρτης. Ο 80χρονος και ο 45χρονος γιος του ενεπλάκησαν σε καυγά με άλλα τρία άτομα, λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν μεταξύ τους.

Κάποια στιγμή, τα αίματα άναψαν και πατέρας και γιος αποφάσισαν να βάλουν και τα όπλα τους στην εξίσωση. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο πατέρας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Tags: 

Έθαψαν βρέφος ζωντανό επειδή γεννήθηκε με λαγόχειλο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα όπου δύο άσπλαχνοι γονείς έθαψαν το νεογέννητο αγοράκι ζωντανό, επειδή γεννήθηκε με λαγόχειλο.

Οι βάναυσοι γονείς τοποθέτησαν το βρέφος σε ένα χάρτινο κουτί και στην πορεία το έθαψαν σε ένα νεκροταφείο, στα βουνά της επαρχίας Guangxi. Μία ηλικιωμένεη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο σημείο για να μαζέψει χόρτα, άκουσε το κλάμα του μωρού και έτσι κατάφερε να βρει το θαμένο βρέφος.

Tags: 

45 κιλά κάνναβης σε θαλαμηγό στην Κέρκυρα.

Μετά απο συντονισμένη έρευνα και χρήση στοχευμένων πληροφοριών, βρέθηκε πολυτελής θαλαμηγός, στα αμπάρια της οποίας υπήρχαν 45 κιλά κάνναβης.

Η θαλαμηγός, η οποία φέρει σημαία Τουρκίας, εντοπίστηκε σε παραλία στην βορειοανατολική Κέρκυρα. Μέσα βρέθηκαν δύο μέλη μεγάλης σπείρας ναρκωτικών επαγγελματικής και μεθοδικής διακίνησης.

Μετά απο ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη θαλαμηγό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 45 κιλά κάνναβης, τα οποία υπολογίζεται πως θα τους απέφεραν γύρω στα 45.000 ευρώ.

Tags: 

Σοκαριστική δολοφονία οικογένειας στον Καναδά.

Σάλο έχει ξεσπάσει με την είδηση του αποτρόπαιου θανάτου μίας ολόκληρης οικογένειας απο τα χέρια του πατέρα, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει σε ανακοίνωση στο facebook τα φρικτά πράγματα που έχει κάνει.

Ο λόγος για τον Ράντι Τζάνζεν, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του, την κόρη του και τη αδερφή του και στην πορεία έβαλε στο φωτιά στο σπίτι και πέθανε μέσα σε αυτό.

Tags: 

Τραγικός θάνατος 44χρονης μητέρας στην άσφαλτο.

Την τελευταία της πνοή πάνω στην άσφαλτο άφησε χθες μία 44χρονη γυναίκα απο την Αλβανία, η οποία είχε χτίσει με πολύ κόπο μία νέα ζωή για την ίδια και τον 45χρονο σύζυγο της στο Λευκοχώρι, όπου και ζούσαν με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Χθες το απόγευμα όμως, καθώς γύριζαν απο μεροκάματο, η μοίρα τους έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Το ζευγάρι βρισκόταν επί της εθνικής Πατρών-Πύργου, με κατεύθυνση προς Λευκοχώρι.

Tags: 

Κατάφερε να σωθεί...παραγγέλνοντας πίτσα.

Με ένα έξυπνο μήνυμα κατάφερε να γλυτώσει απο το γολγοθά που αντιμετώπιζε μία νεαρή μητέρα απο τη Φλόριντα των HΠΑ, την οποία κρατούσε όμηρο ο σύντροφο της, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Συγεκριμένα, το ζευγάρι λογομάχησε έντονα και τότε ο παρανοϊκός σύντροφος αποφάσισε να κλειδωθεί μέσα στο σπίτι μαζί με τη άτυχη γυναίκα και τα τρία παιδιά της, κρατώντας ένα όπλο για εκφοβισμό.

Tags: 

Σελίδες