Φεβρουάριος 2015

Πήγε για «κοκό» και βγήκε…χωρίς όρχεις!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας 30χρονος άντρας απο τη Ρωσία βγήκε ραντεβού με μία γυναίκα και κατέληξε χωρίς τους όρχεις του.

Ο άτυχος 30χρονος Dmitry Nikolaev, ο οποίος είναι μάλιστα γνωστός ηθοποιός στη χώρα του, γνώρισε μία γοητευτική ξανθιά στο τέλος της παράστασης στην οποία συμμετέχει, σε θέατρο της Μόσχας.

Παρά το γεγονός οτι είναι παντρεμένος, ο Nikolaev αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με την ξανθιά καλλονή και να δεχτεί την πρόσκληση της να πιούνε ένα ποτό σε ένα μπαράκι εκεί κοντά. Πού να ήξερε τί τον περιμένει...

Tags: 

Τον έβαλε για τα καλά στη θέση του.

Απίστευτες εικόνες εξελίχθηκαν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής,το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα-Πρέβεζα, όταν μία γυναίκα αποφάσισε να βάλει τα γυαλιά σε έναν 60χρονο, ο οποίος έβριζε ασταμάτητα, τη στιγμή που μέσα στο ΚΤΕΛ υπήρχαν και ανήλικα παιδιά.

Το όλο περιστατικό ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο 60χρονος επιβάτης στο κινητό του,το οποίο ως φαίνεται τον εξόργισε, αφού άρχισε να βωμολοχεί και μάλιστα με τον χειρότερο και χυδαιότερο τρόπο.

Tags: 

Ισόβεια για την 20χρονη μητέρα που «ζεμάτισε» μέχρι θανάτου το παιδί της.

Αντιμέτωποι με ισόβεια κάθειρξη βρίσκονται πλέον η 20χρονη μητέρα και ο 30χρονος σύντροφος της, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο του 3χρονου Θανάση, το Μάρτιο του 2014.

Η υπόθεση είχε πραγματικά συνταράξει το πανελλήνιο. Η 20χρονη μητέρα, σε συνεργασία με τον 30χρονο σύντροφο της, αμφότεροι Ρουμανικής καταγωγής, ζεμάτισαν με καυτό νερό το μόλις τριών χρονών αγοράκι τους, μέχρι θανάτου. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού και ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα.

Tags: 

Καναδάς:Έπαθαν δηλητηρίαση απο πακιστανικό εντομοκτόνο.

Σε απίστευτη θλίψη έχει βυθιστεί μία οικογένεια απο τον Καναδά, μετά το χαμός του μόλις 8 μηνών βρέφους τους απο δηλητηρίαση που προκλήθηκε απο εντομοκτόνο για ψύλλους.

Η τραγωδία συνέβη στο στο Φορτ μακ Μάρεϊ, στην επαρχία της Αλμπέρτα, στον δυτικό Καναδά. Η ανυποψίαστη μητέρα των πέντε παιδιών χρησιμοποίησε ένα εντομοκτόνο με προέλευση απο το Πακιστάν, για να εξολοθρεύσει τους ψύλλους στο σπίτι. Μέσα σε λίγη ώρα, θα συνέβαινε το αδιανόητο.

Tags: 

Τουρκία:Σοκ με ψυχικά άρρωστο άντρα που σκότωσε τη σύζυγο του.

Σάλο και απίστευτη οργή έχει ξεσπάσει στην Τουρκία, με την υπόθεση της άκρως βίαιας δολοφονίας μίας νεαρής γυναίκας, απο τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος φέρεται να υποφέρει απο βαριά ψυχικά προβλήματα.

Η είδηση ήρθε στο φώς, μετά την ανακάλυψη της σωρού της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε πλήρη σήψη. Αν και αρχικά ο σύζυγος-δολοφόνος είχε δηλώσει την γυναίκα του ως αγγνοούμενη, λίγο αφότου οι Αρχές ανακάλυψαν τη σορό της, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στους Αστυνομικούς.

Tags: 

Μίσιγκαν:Γυναίκα πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό της.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου μίας 55χρονης γυναίκας απο το Μίσιγκαν, η οποία αυτοπυροβολήθηκε καταλάθος, προσπαθώντας να προσαρμόσει τη θήκη του όπλου που είχε στο στηθόδεσμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα του St Joseph, η Christina Bond δυσκολευόταν πολύ με τη θήκη του όπλου και προσπαθούσε να το προσαρμόσει στο σουτιέν της, και πάνω σε αυτή την προσπάθεια, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και πυροβόλησε τον εαυτό της.

Tags: 

Σοκ:Αυτοκτόνησε γιατί ήταν άτεκνη και άγαμη.

Τραγωδία έχει ξεσπάσει στο Lancashire της Βρετανίας, με την είδηση του θανάτου μίας νεαρής κοπέλας, η οποία αυτοκτόνησε λίγο πριν κλείσει τα 30 επειδή ήταν ακόμα ανύπαντρη και δεν είχε παιδιά.

Η νεαρή κοπέλα είχε δεσμό και ήταν μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Μερικοί τσακωμοί μεταξύ τους και το γεγονός ότι πλησίαζαν τα 30α γενέθλια της και εκείνη ήταν ακόμα ανύπαντρη και άτεκνη, την οδήγησαν στο να πραγματοποιήσει αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Tags: 

Μεταξουργείο:Σταμάτησε στο φανάρι και της άρπαξαν το αμάξι.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωϊ στην περιοχή του Μεταξουργείου, όπου δύο άγνωστοι δράστες έκλεψαν το αμάξι μίας γυναίκας, η οποία ήταν σταματημένη στο φανάρι.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία, φανερά σοκαρισμένη απο το γεγονός, η ίδια η οδηγός, βρισκόταν σταματημένη σε κεντρικό φανάρι, στην περιοχή του Μεταξουργείου, όταν δύο άγνωστοι άντρες την πλησίασαν, άνοιξαν με ταχύτητα την πόρτα του οδηγού, την έβγαλαν τραβώντας την με βία και αφού μπήκαν στο αμάξι, διέφυγαν ανενόχλητοι.

Tags: 

Πήγε να διαρρήξει το λάθος σπίτι.διέρρηξε

Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του έκανε ένας νεαρός κακοποιός, ο οποίος αποφάσισε να διαρρήξει ένα σπίτι, χωρίς όμως να λογαριάσει τον «ξενοδόχο».

Ο 23χρονος δράστης, εισέβαλε μέσω ανασφάλιστου παράθυρου στην οικία ενός … bodybuilder. Ενώ προχωρούσε προς τον κύριο χώρο του σπιτιού και έχοντας ήδη πάρει μάζι του το τσαντάκι του ιδιοκτήτη που περιείχε το πορτοφόλι του, σκόνταψε κάπου και έριξε ένα μικρό μπιμπελό, σπάζοντας το.

O ιδιοκτήτης βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του και μόλις άκουσε το θόρυβο, πήγε αμέσως να δει τί είναι.

Tags: 

Σοκαριστικό ενδοοικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κέρκυρας με την φρικιαστική είδηση της οικογενειακής τραγωδίας που που έπληξε μία ντόπια οικογένεια, με το θύμα να είναι μία μητέρα 4 παιδιών και ο ψυχρός δολοφόνος φαίνεται να είναι ο γιός της, ο οποίος μάλιστα είναι ανήλικος.

Η νεκροτομή στην οποία υπεβλήθη η άτυχη γυναίκα, υπέδειξε πως ο θάνατος της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε αλλεργικό σοκ.

Tags: 

Σελίδες