Ιούλιος 2012

«Λήψη των απαιτούμενων μέτρων ή πίσω στη δραχμή»

Γ.Π. Τερζης «Ή λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ή επιστρέφουμε στη δραχμή εντός των επόμενων δύο μηνών». Με τη δραματική αυτή προειδοποίηση, εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών Γ.

Εισαγγελική έρευνα για απόκρυψη περιουσιακών ...

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας σε ερώτηση της κυρίας Ασημίνας Ξηροτύρη (ΔΗΜΑΡ) σχετικά με τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ που έφυγαν προς φορολογικούς παραδείσους το 2009, 2010 και 2011 είπε «έχω λάβει ενημέρωση για τα στοιχεία του 2009 και έχει ενημερωθεί και το ΣΔΟΕ. Ζητήσαμε από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων να μας δώσει κάποιες πρόσθετες διευκρινήσεις. Με ενημέρωσε ο υπουργός κ. Ιωάννης Στουρνάρας ότι η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων

Σύροι ισλαμιστές αντάρτες προς Τουρκία: ...

Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα σε 2 εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση που σκότωσε μεγάλο μέρος της πολιτικής ηγεσίας (υπουργός άμυνας,υπ.εσωτερικών, υφυποργός άμυνας, επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών κ.τ.λ) το Συριακό καθεστώς κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, και να αντεπιτεθεί, ανατρέποντας την σε βάρος τους τακτική κατάσταση με 3 ευφυείς κινήσεις, τις οποίες πρώτες έχει μεταδώσει στην Ελλάδα το defencenet.gr και είναι οι εξής:

Παλέρμο-Αρης 1-0

Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο σημερινό τουρνουά της Παλέρμο ο Αρης. Εχασε από τους διοργανωτές με 1-0, στο τρίτο κατά σειρά 45’ διάρκειας παιχνίδι της διοργάνωσης και κατέκτησε τη δεύτερη θέση (σ.σ. η Παλέρμο κέρδισε την Κόμο και τερμάτισε πρώτη). Το γκολ που καθόρισε την έκβαση του ματς πέτυχε στο 8’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Μίκολι.

Σ.Λαφρόφ: "Δεν έχουμε συμφωνήσει να προσφέρουμε ...

, είπε ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν αληθεύουν οι πληροφορίες των ρωσικών μέσων ενημέρωσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παράσχει άσυλο στον Σύρο πρόεδρο.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μετά την στήριξη που προσέφερε ο Λαφρόφ στην Συρία για την μεγάλη επίθεση στο Χαλέπι, όπου οι συριακές δυνάμεις προελαύνουν και σφυροκοπούν τους ισλαμιστές αντάρτες...

Δημοσκόπηση:Οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι κινδυνεύουν ...

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα 2-5 Μαΐου, μέσω διαδικτύου, σε δείγμα 7.245 ατόμων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ελλάδα και την Πολωνία. Στο ερώτημα αν οι δυσκολίες αποτελούν κίνητρο ή απειλή που πρέπει να την αποφύγουν, το 77% των Ελλήνων απάντησε ότι είναι κίνητρο ενώ το 57% των Γερμανών και το 62% των Γάλλων θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.

Η Ρωσία διαψεύδει το άνοιγμα βάσεων σε Κούβα και ...

Το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti μετέδωσε νωρίτερα, επικαλούμενο τον αρχηγό του ρωσικού πολεμικού ναυτικού υποναύαρχο Βίκτορ Τσιρκόφ, ότι η Ρωσία εξετάζει «το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σημεία τεχνικής και υλικής υποστήριξης στην Κούβα, τις Σεϋχέλλες και το Βιετνάμ» για το πολεμικό της ναυτικό.

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης

Του Παναγη Γαλιατσατου Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επίσκεψη Μπαρόζο, αλλά και τη συνάντηση των τριών αρχηγών για τον καθορισμό των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την ότι κοροϊδεύει τους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τους αρχηγούς των τριών κομμάτων της κυβέρνησης ως «εκτελεστικούς λογιστές» που απεργάζονται «μέτρα κοινωνικού σφαγιασμού και ισοπέδωσης», ενώ ο κ. Τσίπρας κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό στη Βουλή. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, επανέλαβε ότι επαναδιαπραγμάτευση και διεκδίκηση εντός Ε.Ε.

Οι must ατάκες χωρισμού που πάντα μετανιώνουμε να λέμε

Έτσι διαλέξαμε τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες, χιλιοειπωμένες σε σημείο γραφικότητας, ώστε την επόμενη φορά πως θα τις ακούσεις να γελάσεις αντι να κλάψεις.

Σελίδες