48χρονη αυτοκτόνησε για να μην δικαστείαυτοκτον

Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε μία 48χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδών, η οποία κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του ηλικιωμένου πεθερού της και κατέληξε να δικάζεται για την υπόθεση που περιέργως πήρε μέχρι και τηλεοπτικές διαστάσεις.

Ο λόγος για την Sarah Jane Hankins, μία μαγείρισσα σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες, η οποία ήταν γνωστή σε όλους για την ευγένεια και την καλοσύνη της. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά και φρόντιζε με κάθε τρόπο να προσφέρει όσο μπορεί.

Μόλις ένα χρόνο πριν, ο 81χρονος πεθερός της κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίο της, οδηγόντας την στις δικαστικές αίθουσες για να καταφέρει να αθωωθεί. Η απόφαση αυτή είχε καταρρακώσει την Hankins, η οποία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη για τί θα νομίζει ο κόσμος για εκείνη, καθώς το όνομα της είχε ήδη σπιλωθεί.

Λίγες μέρες πριν τη δίκη, η ημερομηνία ακυρώθηκε και η 48χρονη, μή μπορώντας την αναμονή και την πιθανή κοινωνιή κατακραυγή, κρεμάστηκε στο υπόγειο του σπιτιού της. Τη σορό εντόπισε το επόμενο πρωϊ ο σύζυγος της που συντετριμένος ενημέρωσε τις Αρχές.

Tags: