Χατζηνικολάου: Δεν έχουμε γίνει ακόμα ομάδα

 

Τον δρόμο της δουλειάς και της συνεχούς βελτίωσης "έδειξε" ο Γιάννης Χατζηνικολάου, αμέσως μετά την επικράτηση του Πλατανιά επί του Πανθρακικού.

 

Μιλώντας μετά το 2-0 της ομάδας του ο τεχνικός του Πλατανιά, είπε αρχικά: "Το ότι κερδίσαμε ένα παιγνιδι δεν λεει κατι εκτος από το ότι είναι οι τρεις πρωτοι βαθμοι. Δεν εχουμε γινει ακομη ομαδα, ειμαστε στην προσπαθεια. Επειδή αργήσαμε να ξεκινήσουμε θα είμαστε πισω σε αποδοση και εκει προσπαθουμε να βελτιωθουμε. Συγχαρητηρια στα παιδια για τη νικη και θα ανεβει η ψυχολογια, αφου ο σημερινός μας αντιπαλος εχει τον ιδιο στοχο".
Ο Χατζηνικολάου σχολίασε σχετικά με τη δουλειά που θέλει ακόμη η ομάδα του: "Υπολογίζω ότι τελη Οκτωβριου θα ειμαστε στα στανταρ που θελουμε. Ειχε συν ένα παιγνιδι στα ποδια του απόψε ο κάθε παικτης και αυτό είναι βελτιωση. Ευχομαι η διακοπη να βοηθησει. Θα κλεισουμε καποιο φιλικο ελπιζω για να μη χασουμε το ρυθμο μας".
Σε ο,τι αφορά το θέμα της έδρας στην οποία θα αγωνίζεται κανονικά ο Πλατανιάς, τόνισε: "Το Παγκρητιο είναι εκτος εδρας ουσιαστικα. Στα Περιβολια ευελπιστουμε να δημιουργησουμε εδρα με τη βοηθεια του κοσμου. Ευχαριστω από την ψυχη μου τοννν κοσμο για τα χλμ που εκανε για να συμπαρασταθει στν ομαδα".
Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του Χατζηνικολάου πως: "Το παραδειγμα του Εργοτελη που ηταν ψηλα στον 1ο γυρο πέρυσι και επεσε πρεπει να μας μεινει, για να μην νομίζουμε ότι δεν ειμαστε σουπερ ομάδα και παιρνουμε ολους τους ποντους αλλά ούτε και κακοί. Δε μας νοιαζει να ειμαστε καλοι τον Οκτωβρη και το Νοεμβρη αλλα τον Απριλιο και τον Μαη".