Φερέιρα: Μπράβο Λουκά! Σας υπολογίζω όλους!

 

Τα εύσημα στον Λουκά Βύντρα για τον άψογο επαγγελματισμό του και το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε στην Λιβαδειά απένειμε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο περιθώριο της σημερινής (26/8) προπόνησης στην Παιανία, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και άπαντες θα είναι χρήσιμοι για να βγει η σεζόν...

 

Η επομένη της επικράτησης του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά βρήκε τους πράσινους με χαμόγελο και ανεβασμένους να ξεκινάνε την... σύντομη προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης με την Μάλαγα στο ΟΑΚΑ.
Ο Φερέιρα στο περιθώριο της προπόνησης μίλησε στους παίκτες του, "αποθεώνοντας" τον Βύντρα, ενώ επισήμανε πως υπολογίζει σε όλους, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη με πολλά παιχνίδια και θα χρειαστούν άπαντες.
Συγχαρητήρια αλλά και... παρατηρήσεις
Παράλληλα, έκανε κάποιες παρατηρήσεις για τα νεκρά διαστήματα που υπήρχαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και τους ζήτησε να περιορίσουν τα λάθη τους, ώστε να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Ισπανούς...
"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί τη νίκη που πήρατε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν δεχτήκαμε πίεση, όμως είχαμε ένα 20λεπτο που ο αντίπαλος κυριάρχησε και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί άλλη φορά μπορεί να το πληρώσουμε", είπε αρχικά στους πράσινους ο Φερέιρα και πρόσθεσε:
"Ολοι σας θα πάρετε ευκαιρίες"
"Μέχρι τον Δεκέμβριο θα δώσουμε πολλά παιχνίδια και όλοι σας θα πάρετε ευκαιρίες. Θέλω να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσετε την ομάδα. Δεν θέλω να αισθάνεστε βασικοί και αναπληρωματικοί, όλοι μπορεί να χρειαστείτε σε κάθε παιχνίδι. Εγώ υπολογίζω σε όλους σας και περιμένω να είστε έτοιμοι όταν σας χρησιμοποιήσω".
"Εκανε μεγάλο παιχνίδι ο Λουκάς"
Κατόπιν εξύμνησε την παρουσία του Βύντρα, λέγοντας: "Ο Λουκάς είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και έκανε μεγάλο παιχνίδι χθες. Μας βοήθησε τόσο στην επίθεση με το γκολ όσο και στην άμυνα. Μπράβο Λουκά"!
"Μπορούμε την ανατροπή με Μάλαγα"
Ο Πορτογάλος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την ισπανική ομάδα, τονίζοντας: "Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα και πρέπει να κάνουμε την ανατροπή. Αυτοί έχουν το πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απλά, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στην Ισπανία. Με υπομονή και πειθαρχία, έχουμε πιθανότητες"."Να μην κάνετε διαχωρισμούς στα παιχνίδια"
Κλείνοντας, ο Φερέιρα έκανε και μία αναφορά στο μέλλον: "Να ξέρετε όμως ότι όλη τη χρονιά πρέπει να παίζουμε στο μάξιμουμ και να μην χαλαρώσουμε. Μετά τη Μάλαγα ακολουθούν και άλλα παιχνίδια και αυτό θέλω να το έχετε στο μυαλό σας και να μην κάνετε διαχωρισμούς".