Τράκαρε το αμάξι που κέρδισε μέσα σε έξι ώρες

Ένας Αμερικανός οδηγός φορτηγού κέρδισε σε διαγωνισμό μια Λαμπορκίνι, για να την τρακάρει τελικά, μόλις μετά από έξι ώρες! Ο Ντέιβιντ Ντροπ από το Σαντακίν της Γιούτα, σχεδιάζει τώρα να πουλήσει το πανάκριβο αυτοκίνητο του, που κοστίζει 190.000 δολάρια.
«Είναι αλήθεια. Το πήρα στην κατοχή μου το Σάββατο και μέσα στην ίδια μέρα το τράκαρα», είπε στους ρεπόρτερ ο 34χρονος, που κέρδισε το αυτοκίνητο πράσινου χρώματος σε διαγωνισμό τοπικής αλυσίδας καταστημάτων. Ο ίδιος είναι πατέρας έξι παιδιών και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς και την ασφάλεια του οχήματος. «Για αυτό λένε πως τέτοιου είδους αμάξια είναι μόνο για τους πλούσιους. Άνθρωποι σαν και εμένα δεν τα αντέχουν οικονομικά. Έχω πιο σημαντικές προτεραιότητες, όπως το να θρέψω την οικογένεια μου», σχολιάζει σχετικά.
Ο Ντροπ είχε πάρει για βόλτα έναν φίλο του, προκειμένου να του δείξει το καινούριο του αυτοκίνητο, όταν σε κάποια στροφή έτρεξε παραπάνω και έχασε τον έλεγχο. Η Λαμπορκίνι έσπασε έναν φράκτη και σταμάτησε πολλά μέτρα μακριά, σε ένα ελεύθερο χώρο. Έχει υποστεί ζημίες στο μπρος και πίσω μέρος, στο ντεπόζιτο καθώς και στα ελαστικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, το φταίξιμο οφείλεται στα ελαστικά, τα οποία ήταν ακατάλληλα για παγωμένους δρόμους. Ευτυχώς, ο παθών είναι ασφαλισμένος.

Tags: