Τετ α τετ Κουίνσι - Φερέιρα στην Παιανία

 

Το απόγευμα της Τρίτης (14/8) ο Κουίνσι βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, έδωσε το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε τετ α τετ με τον πορτογάλο τεχνικό, Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους συμπαίκτες του. Ανεβάζει ρυθμούς ο Σο.

 

Παρά το ότι έδωσε το παρών στην προπόνηση, ο γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε, ήταν με πολιτικά, ενώ η πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους αναμένεται να είναι την Πέμπτη (16/8).
Στα της προπόνησης, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Χαμπίμπ Σο, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς. Ο σενεγαλέζος μέσος πήρε μέρος στο μισό σχεδόν πρόγραμμα του Τριφυλλιού την Τρίτη (14/8).
Πιο συγκεκριμένα, έκανε το πρώτο μέρος, τα τρεξίματα δηλαδή, μαζί με τους συμπαίκτες του και εν συνεχεία γυμνάστηκε μόνος του. Προς το τέλος της προπόνησης όμως έπαιξε και πάλι ως μπαλαντέρ σε ένα από τα παιχνίδια που έκαναν οι πράσινοι.
Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος) και Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες με την εθνική Βενεζουέλας, καθώς και ο Ιωαννίδης με άδεια.
Τέλος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Τετάρτη (15/8) και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Πέμπτη (16/8) το απόγευμα, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Μάλαγα, παρουσία και των ελλήνων διεθνών, αλλά όχι και του Βελάσκες, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή (17/8).