Συλληψη του Ιβάν Σαββίδη;

Απίστευτα γεγονότα συνέβησαν χθες, Κυριακή, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εισέβαλε οπλοφορόντας στον αγωνιστικό χώρο, με αφορμή την ακύρωση του γκολ της ομάδας του από τον διαιτητή.

Όλο αυτό το σκηνικό έγινε σε απευθείας μετάδοση και πολλοί είναι αυτοί που αναρρωτιούνται γιατί δεν τον συνέλλαβαν εκεί επι τόπου.

Σύμφωνα με το νόμο, η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θεωρείται πλημμέλημα. Αντ’ αυτού η εισαγγελία Θεσσαλονίκης κίνησε ενέργειες αυτόφορου την Δευτέρα, μετά την παρέλευση πολλών ωρών, προκαλώντας έτσι ακόμη περισσότερα σχόλια για την διαπλοκή των αρχών με την κατάσταση στα γήπεδα.

Μένουν λοιπόν λίγες ώρες ακόμη μέχρι την παρέλευση του αυτοφόρου για να δούμε αν ο κ.Σαββίδης θα παραδοθεί ή θα παραμείνει κρυμμένος μέχρι να λήξει το χρονικό περιθώριο.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτά τα γεγονότα οδηγηθήκαμε στην διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και στην πιθανότητα αποπομπής από την FIFA. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν γιατί όλοι μας θέλουμε έναν καθαρό αθλητισμό, χωρίς πολιτικές διαπλοκές και «παράγκες».