Παπαζαχαρίας: Στα μέτρα μας ο Πανιώνιος

 

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο τη Δευτέρα (27/8, 20:30GR), στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δίνει το σύνθημα για τη νίκη.

 

Ο 27χρονος αμυντικός και πλέον αρχηγός του Αρη μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νέα χρονιά που ξεκινά.
Γρηγόρη, πρεμιέρα για τον Αρη στη Ν. Σμύρνη….
«Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς φέτος, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα και ο αντίπαλος έχει τα δικά του προβλήματα, καθώς είναι μια ομάδα που επίσης δεν πήρε αδειοδότηση, οπότε θα έχει πρόβλημα με τους παίκτες. Πιστεύω, λοιπόν, πως είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Αρη;
«Οπωσδήποτε είναι ιδιαίτερη, γιατί έχουμε προβλήματα και οικονομικά και αγωνιστικά. Εμείς προσπαθούμε κάθε εβδομάδα το αγωνιστικό κομμάτι να το βελτιώνουμε και από εκεί και πέρα ελπίζω να πάμε καλά και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία».
Ο δικός σου ρόλος αναβαθμίζεται φέτος….
«Η αλήθεια είναι πως σαν πιο παλιός, μαζί με κάποια άλλα παιδιά, θα έχουμε έναν επιπλέον ρόλο, ώστε να κάνουμε ένα καλό σύνολο».
Το ματς με τον Πανιώνιο πως το περιμένεις;
«Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και όπως είπα και πριν εμείς θα κατεβούμε για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Υπάρχει η άποψη πως μπορεί ο Αρης να ξεκινήσει με δύο νίκες, κόντρα σε Πανιώνιο και ΟΦΗ.
«Η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ήταν ευνοϊκή για εμάς, καθώς τύχαμε με ομάδες που έχουν προβλήματα και δεν πήραν αδειοδότηση. Στόχος μας είναι να κάνουμε όχι μόνο δύο νίκες στο ξεκίνημα, αλλά περισσότερες. Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη νίκη μέσα στον Πανιώνιο και προχωράμε βήμα βήμα».
Το φετινό πρωτάθλημα πως το περιμένεις;
«Η αλήθεια είναι πως θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σε ότι αφορά το θέμα της ποιότητας. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, να παίξουνε πολλά ελληνόπουλα και να βγει κάτι θετικό απ’ αυτό».
Φαβορί υπάρχουν, εκπλήξεις ίσως;
«Είναι νωρίς ακόμη, ας περάσουν λίγες αγωνιστικές και βλέπουμε…».
Στόχος του φετινού Αρη;
«Επίσης νωρίς να μιλήσουμε! Σίγουρα θα είναι η εξυγίανση της ομάδας και μια καλή πορεία μέσα από την οποία θα βγούνε πολλά νέα παιδιά».