Πέταξε την 5χρονη κόρη του απο μία γέφυρα.

Την κοινή γνώμη έχει συγκλονίσει η φρικαλαία πράξη ενός πατέρα, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την δολοφονία της μόλις 5 ετών κόρης του, την οποία πέταξε απο μία γέφυρα...

Ο Τζον Τζοντσακ, 25 ετών, είχε την επιμέλεια της κόρης του, παρά το βεβαρημένο ιστορικό συλλήψεων που αφορούσαν στην ταραχώδη σχέση που είχε με τη μητέρα του παιδιού.

Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, ο Τζοντσακ πέρασε μπροστά απο ένα σταματημένο περιπολικό, κινούμενος με ιλλιγιώδη ταχύτητα. Αμέσως ο αστυνομικός τον πήρε στο κυνήγι, κάνοντας του σινιάλο για να σταματήσει στην άκρη.

Φτάνοντας στη γέφυρα, ο Τζοντσακ ελάττωσε ταχύτητα, δίνοντας την εντύπωση στον αστυνομικό πως συμμορφώθηκε και πως θα σταματήσει. Αντ’αυτού, ο 25χρονος, με μία κίνηση αστραπή, πέταξε την 5χρονη κόρη του απο τη γέφυρα και στην πορεία, ξαναμπήκε στο αμάξι και έφυγε.

Ο αστυνομικός έντρομος έσπευσε στο σημείο προσπαθώντας να εντοπίσει τη μικρή Φοίβη, η οποία έπεσε από ύψος 18 μέτρων στα παγωμένα νερά. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, δεν ήταν σαφές εάν το κοριτσάκι ήταν ζωντανό όταν ο «πατέρας» της την έριξε από τη γέφυρα.

Tags: