Πάτρα: Καθηγητής έπεσε νεκρός μπροστά στους μαθητές του

Δεν άντεξε τελικά και πέθανε ο 62χρονος μαθηματικός που υπέστη ανακοπή νωρίς το πρωί, μόλις πήγε στο 11ο Γυμνάσιο στην Πάτρα, όπου δίδασκε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το τοπικό μέσο patrastimes.gr, ο άτυχος καθηγητής κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μαθητών και συναδέλφων, όταν λίγο μετά τις 7 το πρωί πήγε στο σχολείο και προσπάθησε να κόψει αλυσίδα που έκλεινε την πόρτα, καθώς μαθητές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.

Αν και μεταφέρθηκε άμεσα με Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, τελικά ο 62χρονος μαθηματικός κατέληξε. Ο εκπαιδευτικός ξαφνικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια συναδέλφου του σωριάστηκε στο πάτωμα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε από το σημείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας», όπου και μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητές του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

Το σχολείο όπως και τα περισσότερα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια σήμερα είναι κλειστά, στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων των μαθητών.