Μια μικρή αλλά καλή συμβουλή

Τον τελευταίο καιρό κατακλυζόμαστε από mail σας που αφορούν ανησυχίες σας όσον αφορά το ερωτικό σας μέλλον. Εδώ παραθέτουμε ένα mail σας

Καλησπέρα με λένε Ευριπίδη. Δεν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα για αυτό θα ήθελα την άποψή σας. Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρω μια κοπέλα αλλά τζίφος. Μήπως εσείς έχετε ιδέα που μπορεί να με βοηθήσει και να χαρώ και γω λίγο.

Ευριπίδη καλησπέρα,
δεν είναι της αρμοδιότητάς μας να απαντήσουμε σε ένα τέτοιο φύσεως ερώτημα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Η προσωπική ευτυχία, μαζί με την επαγγελματική, είναι τα κύρια ζητούμενα σε αυτή τη ζωή. Κι είναι δύσκολο να υπάρχει προσωπική ευτυχία. Μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες όμως με πολλούς τρόπους. Βγες έξω με φίλους σου, μεθόδευσε το να γνωρίσεις τις ελεύθερες φίλες ή γνωστές φίλων σου θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Δοκίμασε και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι κακό μπορεί να βγει από αυτό? Μπες και σε site γνωριμιών ένα πολύ καλό, έχει υπηρεσία chat μέσω κινητού στο 54122 με μια πολύ μικρή χρέωση, όπου από κει μπορείς να γνωρίσεις πολύ κόσμο.

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!