Μητέρα-τέρας καταδικάστηκε σε 190 χρόνια φυλάκισης.

Μία τραγική ιστορία πόνου και εξαθλίωσης ήρθε στο φως και σόκαρε την κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Μία μητέρα απο τη Τζόρτζια καταδικάστηκε σε 190 χρόνια φυλάκισης διότι βασάνισε την υιοθετημένη 9χρονη κόρη της σε σημείο που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά καταγγελία που κατέθεσε ένας γείτονας, ο οποίος είδε το κοριτσάκι τυχαία στο παράθυρο του σπιτιού της σε άθλια κατάσταση, πολύ αδυνατισμένο και γεμάτο μώλωπες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, άντρες της οποία έσπευσαν να διασταυρώσουν τις πληροφορίες. Αυτα που αντίκρυσαν μέσα στο σπίτι τους σόκαραν. Η κατηγορούμενη Νταϊάν Φράνκλιν, θετή μητέρα της 9χρονης, την κλείδωνε στο κοτέτσι και στο γκαράζ του σπιτιού, πολλές φορές ακόμαι και για εβδομάδες, δίνοντας ελάχιστη τροφή νερό, ίσα για να επιβιώσει.

Το κοριτσάκι μεταφέεθηκε σε ειδική κλινική όπου θα δεχτεί θεραπείες με ειδικούς παιδοψυχολόγους ενώ παράλληλα αναζητείται οικογένεια για εκείνη. Όσο για την Φράνκλιν, την περιμένει μία ολόκληρη ζωή πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής.

Tags: