Καρέ απουσιών για τον Αστέρα στο Περιστέρι

 

Χωρίς τους Ράγιος, Περόνε, Κωστούλα και Σαραντόπουλο θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στην φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής (17/8), με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου

 

Μετά από δύο ημέρες ρεπό, όπου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μπήκε από την Πέμπτη (16/8) στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στις δύο προπονήσεις, ο  Σάκης Τσιώλης έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενα "οικογενειακά διπλά", ενώ αφιέρωσε αρκετή ώρα σε τελειώματα φάσεων.
Στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (20.00), ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν παίξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.
Στην αποστολή της ομάδας ο Σάκης Τσιώλης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του με εξαίρεση τους Ράγιος, Περόνε, Κωστούλα και Σαραντόπουλο.
Ο Ράγιος έφυγε εσπευσμένα για την Ισπανία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος και θα επιστρέψει την Κυριακή, ενώ ο Περόνε είχε μία διάταση συνδέσμου και θα ξεκουραστεί για δύο ημέρες. Αντίθετα, ξαναμπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Κουρμπέλης.