Ινδία: Αποκεφάλισε τη γυναίκα και περιέφερε στους δρόμους το κεφάλι της.

Απόλυτο σοκ προκάλεσε ένας 60χρονος άντρας όταν βγήκε στους δρόμους της Ινδίας κρατώντας στο ένα χέρι ένα κομμένο γυναικείο κεφάλι και στο άλλο ένα αιματοβαμένο τσεκούρι.

Όπως προέκυψε, το κομμένο κεφάλι άνηκε στην σύζυγο του 60χρονου, με την οποία ήτνα παντρεμένος για περίπου τριάντα χρόνια. Ο γάμος τους ήταν κάθε άλλο παρά ήρεμος και είχε χρειαστεί αρκετές φορές να επέμβουν οι γείτονες για να χωρίσουν το έξαλλο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκαν στην αστυνομία συγγενείς του ζευγαριού, αντιμετώπιζαν πρόβλημα με μία απο τις κόρες τους, όχι επειδή δεν τους άκουγε αλλά επειδή δεν μπορούσε να ικανοποιήσει σεξουαλικά το σύζυγο της.

Αυτό, όπως φαίνεται, είχε ως αποτέλεσμα να περνάει πολύ απο τον ελεύθερο του χρόνου στο σπίτι των πεθερικών του, την ώρα που ο 60χρονος έλειπε στη δουλειά. Όπως ήταν φυσικό, οι κακές γλώσσες δεν άργησαν να μεταφέρουν φήμες πως η πεθερά έχει παράνομο δεσμό με τον γαμπρό της, νέα τα οποία έφτασαν πολύ γρήγορα στα αυτιά του 60χρονου.

Αφού τελείωσε με την ακατανόητη πράξη, ο 60χρονος άρπαξε το κομμένο κεφάλι και άρχισε να κάνει βόλτες στους δρόμους. Τρομαγμένοι περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές και έτσι ο εκδικητικό σύζυγος συνελήφθη.

Tags: