Θρίλερ στην Καλαμάτα-Τσιμέντωσε τη μητέρα της.

Ένα οικογενειακό θρίλερ που αγγίζει τα όρια της κινηματογραφικής φαντασίας και πραγματικά συγκλόνισε τους κατοίκους της Καλαμάτας είναι η υπόθεση της 56χρονης γυναίκας, η οποία «έχτισε» τη 85χρονη νεκρή μητέρα της κάτω απο τη βεράντα του σπιτιού τους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά απο μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η 56χρονη, καταναλώνοντας πολλών ειδών χάπια. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε πλύση στομάχου, όταν όμως επέστρεψε λίγες μέρες μετά στο σπίτι της, μερικοί γείτονες που έμαθαν το περιστατικό και θέλησαν να την επισκεφτούν, απόρησαν με το γεγονός οτι η 85χρονη μητέρα της, με την οποία όλοι γνώριζαν πως ζούσαν μαζί, έλειπε και μαζί της όλα της τα υπάρχοντα.

Το γεγονός παραξένεψε τους γείτονες, ειδικότερα όταν η 56χρονη τους είπε πως η μητέρα της ζούσε πλέον σε οίκο ευγηρίας. Οι δύο γυναίκες ζούσαν μόνο με τη σύνταξη της 85χρονής, γεγονός που το καθιστούσε αδύνατο να ζει πλεόν σε οίκο ευγηρίας, καθώς τα οικονομικά τους ήταν ιδιαίτερα στενά.

Όλα αυτά λοιπόν οδήγησαν τους γείτονες στην Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της, επισκέφτηκε την 56χρονη στο σπίτι της για να την ανακρίνει. Η ίδια, ενώ στην αρχή δήλωσε ο,τι είχε πει και τους γείτονες, οτι δηλαδή η μητέρα της έμενε σε οίκο ευγηρίας, στο τέλος «έσπασε» και ομολόγησε πως η μητέρα της είχε πεθάνει λίγους μήνες νωρίτερα, μετά απο νοσηλεία της σε νοσοκομείο και προκειμένου να συνεχίσει να καρπώνεται την σύνταξη, παρέλειψε να δηλώσει το θάνατο της και την έθαψε στα θεμέλια της βεράντας.

Η 56χρονη νοσηλεύεται προς το παρόν σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι νεοτέρας.

Tags: