Η ζηλιάρα σύζυγος και το απόλυτο comeback!

Όταν η 27χρονη Jessica Morris προχώρησε για να πάρει παραγγελία απο το χαριτωμένο ζευγάρι που έκατσε στο πόστο της, ούτε που μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν αυτή η βάρδια στη δουλειά της.

Η σερβιτόρα πήρε παραγγελία απο το ζευγάρι, έφερε στην πορεία τα φαγητά και στο τέλος πήγε το λογαριασμό. Αυτό που αντίκρυσε όταν πήγε να πληρωθεί, την άφησε με το στόμα ανοικτό.

Η σύζυγος θέλησε να αφήσει ένα μικρό "μηνυματάκι" στη σερβιτόρα, λέγοντας το εξής: Αυτός είναι ο δικός μου άντρας. Βρες δικό σου. Καλή τύχη!
Όπως ήταν φυσικό, η 28χρονη δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.
«Ο δικός μου σύζυγος ποτέ δεν θα με άφηνε να νιώσω τόσο ανασφαλής ώστε να νιώσω την ανάγκη να γράψω ένα τέτοιο απαίσιο σημείωμα σε έναν σερβιτόρο και να τον κάνω να νιώσει όπως εσύ».
«Οπότε, Jenny, να μια συμβουλή ζωής από μένα για σένα: η ανασφάλειά σου ως γυναίκα είναι θλιβερή. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τον άνδρα σου ώστε να μην χρειάζεται να προσβάλεις κάποιον για να νιώσεις εσύ καλά. Ειδικά μια σερβιτόρα που ζει από τα φιλοδωρήματα και τα χρειάζεται για να βοηθήσει τον σύζυγό της να πληρώνει τους λογαριασμούς».

Η απάντηση αυτή έγινε αμέσως viral, με την ελπίδα πως ίσως καταφέρει να φτάσει και στην εν λόγω ζηλιάρα σύζυγο και να πάρει μία και καλή το μάθημα της.

Tags: