Εδιωξε Κοντοέ ο Βλάχος!

 

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη Βλάχο και τον Γιάννη Κοντοέ έλαβε χώρα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον τεχνικό της Ενωσης να διώχνει τον παίκτη από την προπόνηση και να μην τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του αυριανού φιλικού με τον Ηρακλή Ψαχνών!

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων, ο Κοντοές είχε αρκετά νεύρα και ένταση στο δίτερμα και όταν βγήκε αλλαγή άρχισε να μουρμουράει, με ορισμένους να κάνουν λόγο ότι έβριζε κιόλας...
Ο Βλάχος μόλις αντίκρισε το σκηνικό τον έστειλε νωρίτερα για... ντους διώχνοντάς τον από την προπόνηση! Μάλιστα, η ατάκα που χαρακτηριστικά του είπε ήταν "εδώ δεν είναι Πανιώνιος να κάνεις ότι γουστάρεις"!
Και δεν έμεινε μόνο εκεί ο τεχνικός της Ενωσης, καθώς τον "έκοψε" από την αποστολή του φιλικού με τον Ηρακλή Ψαχνών που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης στην Εύβοια.
Από την αποστολή εκτός έμεινε και ο Φουρτάδο που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ αντίθετα το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Κουτρουμπής. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Ρίκκα, Λαγός, Β. Βλάχος, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Γροντής, Γιάγκο, Αρκούδας, Σταματής, Κουρέλλας, Καλογέρης, Κουτρουμπής, Παυλής, Νικολόπουλος, Φροξυλιάς.