Αλήθειες σε κομματική συγκέντρωση

Είναι ευνόητο πλέον πως οι Έλληνες πολιτικοι έχουν χάσει πλέον τον έλεγχο και όπου εμφανίζονται δημόσια προπυλακίζονται απο αγανακτησμένους πολίτες.

Σε κομματική συγκέντρωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει πρωτοκλασσάτο στέλεχος της νεας δημοκρατίας. Μόλις συμβουλεύτηκε τα χαρτιά του όμως και πήγε να αρχίσει το λογίδριο του, ένας οικογενειάρχης με τρα παιδιά του φώναξε απο κάτω:
«Είστε υποκριτές και ψεύτες και ακόμα και τώρα έτσι όπως έχετε καταντήσει τη χώρα,ζητάτε ψήφους ενώ τα τελευταία χρόνια κανείς σας δεν έχει κάνει τίποτα για τους απλούς πολίτες και κάνετε ότι μπορείτε οι φτωχοί να γίνουν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι».

Ακούγοντας τον ο πολιτικός χαμογέλασε και αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τον πατέρα των τριών παιδιών που συνέχισε σε ακόμα πιο οξύ τόνο καθώς οι προστάτες του εν λόγω στελέχους θέλησαν να τον πετάξουν έξω απο την αίθουσα.

«Έχω τρια παιδιά και έχασα τη δουλειά μου επειδή σε μια ημέρα αποφασίσατε να καταργήσετε τους δημοτικούς αστυνομικούς. Είμαι 45 χρονών και δεν μπορώ να βρώ δουλειά εύκολα γιατι είμαι μεγάλος και δεν με παίρνουν ούτε για να μοιράζω φυλλάδια.Η γυναίκα μου είναι επίσης άνεργη και αυτή τη στιγμή είναι στην ενορία ζητιανεύοντας ενα πακέτο μακαρόνια για να ταίσουμε τα παιδιά μας. Απαντήστε μου ειλικρινά τι θα κάνατε εσείς αν τα παιδιά σας πεινούσαν και δεν είχατε φαγητό να τους δώσετε».

Ο πολιτικός εκείνη την ώρα χλώμιασε και θέλησε απλώς να συνεχίσει το λόγο που του είχαν γράψει αλλά οι περευρισκόμενοι πολίτες απαίτησαν να απαντήσει στον άνεργο πατέρα,όπως και έγινε τελικά. Ξεκίνησε να λέει για τις δυσκολίες που βρήκε η κυβέρνηση και πως το κράτος είχε αρχίσει να διαλύεται μέχρις ότου ανέλαβαν κυβέρνηση αλλά η απάντηση ήρθε απο άλλους πολίτες :

«Δεν σας ρώτησε αυτό ο ανθρωπος. Σας ρωτάει κάτι πολύ ξεκάθαρο και θα θέλαμε εμείς οι υπόλοιποι να σας ακούσουμε να απαντάτε στην ερώτηση του. Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε σε κάτι τόσο απλό με απλές λέξεις τι ήρθατε να κάνετε εδώ,και ποιός πολίτης θα σας ξαναεμπιστευτεί για να σας ψηφίσει»;

Ο πολιτικός τα έχασε και απλά ψέλλισε κάποιες λέξεις ασυνάρτητες που κανείς δεν κατάλαβε. Η αίθουσα άδειασε μέσα σε πέντε λεπτά της ώρας και αυτοί που παρέμειναν ήταν οι τέσσερεις διοργανωτές της ομιλίας, ο εν λόγω πολιτικός και οι άνθρωποι της ασφάλειας του,καθώς όλοι οι υπόλοιποι αποχώρησαν αηδιασμένοι συνηδητοποιώντας πως οι άνθρωποι που έχουμε να μας εκπροσωπούν είναι απλά κάποιοι εκμεταλλευτές που ούτε γνώμη έχουν ούτε και μπορούν να καταλάβουν την αγωνία ενός πατέρα που προσπαθείνα βρεί το καθημερινό φαγητό για τα παιδιά του.

Tags: