Δεκέμβριος 2016

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω χιονιού στην Αττική

Διακόπηκε, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα των λεωφόρων Πάρνηθας και Φυλής, καθώς και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης. 
 
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, η Τροχαία: 

Στη λεωφόρο Πάρνηθας διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο. 

Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου. 

Στη λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια. 

Σοκ στη Λαμία από τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, με χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε στη Λαμία η 45χρονη παιδοψυχίατρος.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από νωρίς το πρωί την αναζητούσε ο αδερφός της τηλεφωνικά, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση.

Έτσι, το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της, άνοιξε την πόρτα και βρήκε την αδερφή του στο κρεβάτι δολοφονημένη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που βρέθηκαν στο σπίτι μιλούν για τραύματα στο λαιμό και το στήθος με αιχμηρό αντικείμενο

Σεισμός το πρωί στην Αττική

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή το πρωί της Δευτέρας στην Αττική.

Το επίκεντρο της ασθενούς δόνησης εντοπίζεται στα βόρεια του νομού και σημειώθηκε στις 07:58.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

ΣΦΟΔΡΟ τροχαίο στη Συγγρού με 6 ΣΟΒΑΡΑ τραυματίες!

Oι τέσσερις είναι σοβαρά τραυματισμένοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τον απολογισμό του τροχαίου ατυχήματος, που έγινε το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού.

Η διμοιρία των ΜΑΤ μήνυσε τους αξιωματικούς

Κατά των αξιωματικών που είχαν την ευθύνη συντονισμού της επιχείρησης στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, το πρωί της 31ης Οκτωβρίου, στρέφονται με μήνυσή τους στην Εισαγγελία τα μέλη της Α-513 διμοιρίας των ΜΑΤ. Πρόκειται για τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν σοβαρά από πέτρες, τσιμεντόλιθους και μάρμαρα τα οποία αντιεξουσιαστές πετούσαν από τις ταράτσες των προσφυγικών πολυκατοικιών, στα πρόσφατα επεισόδια δίπλα στη ΓΑΔΑ.

Ακτινογραφία στα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου μετά το θάνατο της 41χρονης

«Ακτινογραφία» στα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει Επιτροπή του υπουργείου Υγείας, μετά και τον έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή την καταγραφή πέντε περιστατικών μετεγχειρητικών επιπλοκών σε ασθενείς του νοσοκομείου. Σε μία περίπτωση μάλιστα οι επιπλοκές ήταν μοιραίες για μία 41χρονη ασθενή.

Πακιστάν: Συνετρίβη αεροσκάφος με 47 επιβαίνοντες

Αεροσκάφος των πακιστανικών αερογραμμών με47 επιβαίνοντες συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στο βόρειο Πακιστάν, ενώ πραγματοποιούσε πτήση από την πόλη Σιτράλ με προορισμό το Ισλαμαμπάντ, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. 

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Πακιστάν επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι ηεπικοινωνία με τηνπτήση PK-661 χάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα). 

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στην πόλη Χαβελιάν. 

63 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 400.000 ευρώ σε Τούρκο διακινητή

Ποινή φυλάκισης 63 ετών και χρηματική ποινή 400.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο βορείου Αιγαίου σε Τούρκο διακινητή, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρυσι να μεταφέρει πρόσφυγες στην ακτή Αγριλιά, νότια της πόλης της Μυτιλήνης.

Αξίζει σημειωθεί ότι, όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο συγκεκριμένος διακινητής είχε κατ’ επανάληψη μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες στη συγκεκριμένη περιοχή, διαφεύγοντας της προσοχής από τα πλωτά μέσα.

Τελικά όμως αιφνιδιάστηκε από στελέχη του λιμενικού σώματος από την στεριά, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Σελίδες