Ιούλιος 2016

Πάτρα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Βούντενη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στην περιοχή Βούντενη της Πάτρας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας, περισσότεροι από 60 πυροσβέστες με 18 οχήματα έδιναν μάχη για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν καεί περίπου 50 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για το φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Tags: 

ΟΑΕΔ: Έξι νέα προγράμματα έως τον Οκτώβριο

Έξι προγράμματα για ανέργους αναμένεται να τρέξουν από τις αρχές Αυγούστου έως και τον Οκτώβριο, ΟΑΕΔ και υπουργείο Εργασίας. Συγκεκριμένα, όπως έχουν ανακοινώσει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και η διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη:

Αρχές Αυγούστου

Tags: 

«Λαμπάδιασαν» τρία αυτοκίνητα και ένα τρακτέρ στην Κρήτη

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τη νύχτα τρία αυτοκίνητα και ένα τρακτέρ που ήταν σταθμευμένα σε οικοπεδικό χώρο στη Γέργερη του Ηρακλείου Κρήτης, από φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στις φλόγες επίσης παραδόθηκε και μεγάλη ποσότητα ξυλείας που φυλασσόταν στον ίδιο χώρο. Άμεση ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών, που μετέβησαν στο σημείο, θέτοντας υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: Εkriti.gr

Tags: 

Συνελήφθη 33χρονος για παιδική πορνογραφία

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε πό τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Ιουλίου 2016, στην Αθήνα, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

Η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από σχετική καταγγελία, τα στοιχεία της οποίας τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στο πλαίσιο της προανάκρισης που διατάχθηκε, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής αστυνομική και ψηφιακή έρευνα και ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.